Obnoviť stránku

StadlerForm George G-005

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
238,90 €

StadlerForm George G-005

Dýchajte zdravší vzduch s čističkou vzduchu a zvlhčovačom Stadler Form George G-005

Ak vás trápi kašeľ alebo časté vysúšanie sliznice, je na čase zaobstarať si Stadler Form George, ktorý vás raz a navždy zbaví suchého vzduchu vo vašej domácnosti, a navyše vzduch aj čistí. Prístroj vďaka vysokému výkonu rýchlo a efektívne zvlhčuje vzduch a je vhodný do miestností s rozlohou do 60 m2, ak chcete vzduch aj dôkladne vyčistiť, je vhodnejšie pre Stadler Form George zvoliť miestnosť do 49 m2. Navyše disponuje veľmi nízkou spotrebou energie, takže ho bez obáv môžete používať po celý rok. Čistička vzduchu Stadler Form George G-005 zachytí prach, peľ ale aj zvieracie chlpy.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Stadler Form George G-005

  • Zvlhčovač a čistička vzduchu v jednom
  • Unikátny moderný dizajn
  • Vhodné pre miestnosti s rozlohou do 60 m2 na zvlhčovanie vzduchu a pre miestnosti do 49 m2 na čistenie
  • Nízka spotreba energie
  • Vo vode rotujúce disky na odfiltrovanie peľu, prachu, či chlpov zo vzduchu
  • Umývateľný predfilter
  • Tichá prevádzka
  • Štyri úrovne výkonu + nepretržitá prevádzka
  • Dávkovač vône na prevoňanie miestnosti
  • Nočný režim
  • Integrovaný vlhkomer
  • Automatické vypnutie v prípade prázdnej nádoby na vodu

Šetrná a účinná čistička vzduchu Stadler Form George vzduch aj zvlhčuje

Aj napriek malým rozmerom sa George pýši vysokým výkonom. Za jednu hodinu dostane do vzduchu až 400 g vody. Navyše vás počas prevádzky prekvapí veľmi tichým chodom, takže o ňom skoro nebudete vedieť. Vo vode rotujúce disky účinne odstránia zo vzduchu prach, peľ aj ďalšie alergény. Všetko sa zachytáva v predfiltri, ktorý jednoducho vyberiete a umyjete. Za približne 30 minút vyfiltruje zo vzduchu viac ako 66 % častíc. Za 60 minút dokáže zbaviť miestnosť zápachu z cigariet.

Technológia Adaptive Humidity

Nastavte si preferovanú vlhkosť vzduchu a zvyšok už nechajte na Stadler Form George. Vďaka automatickému režimu sa výkon zvlhčovača reguluje sám podľa aktuálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti. Unikátna technológia Adaptive Humidity tak účinne šetrí elektrickú energiu. Ďalej si môžete zvoliť jednu zo štyroch úrovní zvlhčovania vzduchu, alebo nepretržitú prevádzku.

Osviežte vzduch obľúbenou vôňou

Prevoňajte vašu domácnosť a vytvorte ideálne prostredie na relaxáciu a pokojný spánok. Zvlhčovač vzduchu George umožňuje použiť vašu obľúbenú aroma esenciu. Stačí niekoľko kvapiek a vaša izba bude v priebehu chvíľky krásne svieža a voňavá.

Hygienické zvlhčovanie vzduchu so Stadler Form George

Zvlhčovač vzduchu Stadler Form George sa pýši predfiltrom, postriebrenou dezinfekčnou kockou Water Cube a možnosťou dokúpenia kazety na znižovanie množstva vodného kameňa, ak používate tvrdú vodu. Vďaka týmto vymoženostiam si môžete dopriať hygienicky čistý vzduch bez baktérií. Stadler Form George vypúšťa do vzduchu iba čistú vodnú paru.

Jednoduchá údržba

Stadler Form George ponúka špeciálne režimy, medzi ktorými je aj režim samočistenia. Ten rozhodne využijete pri čistení a odvápnení prístroja. Odparovacie disky a nádržka na vodu sú vyberateľné a je ich možné umývať aj v umývačke riadu.

Bezproblémová reklamácia s Premium Servis

V prípade, že potrebujete výrobok reklamovať, poteší vás možnosť jeho bezplatného zaslania v rámci prémiových služieb. Reklamácia netrvá viac ako 15 dní. Opravený produkt vám kuriér dovezie až domov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 23 W
Vzduchový výkon 150 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Maximálna hlučnosť 48 dB(A)
Minimálna hlučnosť 27 dB(A)

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu

Filtre

Typ filtra Vodný

Rozmery a hmotnosť

Šírka 31,5 cm
Hĺbka 21,5 cm
Výška 41,8 cm
Kód:  SFOCV431
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19