Obnoviť stránku

Stadler Form Zoe Black

Garancia najlepšej ceny
58,90 €

Stadler Form Zoe Black

Prevoňajte si miestnosti s aróma difuzérom Stadler Form Zoe

Doprajte si chvíle odpočinku v príjemne prevoňaných miestnostiach vďaka aróma difuzéru Stadler Form Zoe, ktorý pracuje na ultrazvukovej technológii a pýši sa efektom horiacej sviečky Amber Light. Stadler Form Zoe zvládne pracovať až 10 hodín na jedno naplnenie 80 ml nádržky. Aróma difuzér sa dobíja cez USB kábel, preto ho možno pohodlne využívať aj na cestách či v kancelárii.

Kľúčové vlastnosti aróma difuzéra Stadler Form Zoe

  • Dizajnový aróma difuzér kompaktných rozmerov
  • Funguje na ultrazvukovej technológii
  • Jantárové svetlo Amber Light s efektom horiacej sviečky
  • Pre miestnosti do 30 m2
  • Pracuje až 10 hodín
  • Nádržka na vodu 80 ml
  • Vhodný na esenciálne oleje bez alkoholu
  • Automatické vypnutie po vyčerpaní všetkej vody z nádržky
  • Možnosť stlmenia či vypnutia podsvietenia
  • Jednoduché čistenie
  • Premium Servis na bezproblémovú komunikáciu s výrobcom

Jemne prevoňaná hmla z aróma difuzéra Stadler Form Zoe

Elegantný dizajn a kompaktné rozmery – to je charakteristika aróma difuzéra Stadler Form Zoe. Perfektne zapadne do každého interiéru, v ktorom bude vďaka ultrazvukovej technológii vypúšťať jemne prevoňanú paru. Atmosféru perfektne podčiarkne jantárové svetlo Amber Light s efektom horiacej sviečky.

Vôňa kedykoľvek a kdekoľvek

S USB napájaním môžete aróma difuzér Stadler Form Zoe používať v podstate kdekoľvek. Ak máte obavy, že vás bude Stadler Form Zoe v noci rušiť podsvietením – nezúfajte, svetlo Amber Light môžete stlmiť alebo dokonca úplne vypnúť. Neprídete o šírenie príjemnej vône ani keď spíte.

Aróma difuzér Zoe s automatickým vypnutím

Nemusíte mať strach nechať aróma difuzér Stadler Form Zoe bez dozoru. Keď sa nádržka na vodu vyprázdni, aróma difuzér sa automaticky vypne. Nemôže sa teda poškodiť.

Jednoduché čistenie

Poteší vás tiež jednoduchá údržba aróma difuzéra. Ľahko ho utriete vlhkou handričkou a raz za čas možno využiť klasický odvápňovač do domácnosti alebo špeciálny prípravok z ponuky Stadler Form – Cleaner and Descaler.

Účinná aromaterapia

Vôňa pozitívne pôsobí na naše zmysly, náladu a dokonca aj na zdravotný stav. Vyberte vôňu, ktorá vám bude vyhovovať a nechajte svoje telo príjemne relaxovať. Do aróma difuzéra Stadler Form Zoe sa odporúča používať esenciálne oleje bez obsahu alkoholu – firma Stadler Form vyrába 100 % čisté esenciálne oleje, ktoré vás zaručene dostanú.

Bezproblémová reklamácia s Premium Servis

V prípade, že potrebujete výrobok reklamovať, poteší vás možnosť jeho bezplatného zaslania v rámci prémiových služieb. Reklamácia netrvá viac ako 15 dní. Opravený produkt vám kuriér dovezie až domov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hlučnosť 27 dB
Objem nádoby 80 ml
Funkcie Ultrazvuk
Počet farieb 2
Farba Čierna
Doba chodu 10 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2

Materiál

Materiál Plast
Kód:  STAAD055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Z-002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17