Obnoviť stránku

Stadler Form PAUL – čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stadler Form PAUL – čierny

Ventilátor PAUL spoločnosti Stadler Form je novinkou vo svete ohrievačov a teplovzdušných ventilátorov. Pomocou inovatívnej adaptívnej tepelnej technológie dosiahne požadovanú teplotu cez automatickú reguláciu tepelného výkonu. V dodržiavaní teploty je mimoriadne dôsledný, teplota je totiž strážená s presnosťou ±1 °C. Zároveň PAUL zostáva efektívny, úsporný a veľmi tichý – adaptívna tepelná technológia vám ušetrí až 12 % elektrickej energie. V lete navyše stačí znížiť požadovanú teplotu a z prístroja máte v priebehu pár sekúnd klasický ventilátor, produkujúci chladný vzduch. PAUL je teda prístroj 2 v 1 za výhodnú cenu a môžete ho umiestniť prakticky kdekoľvek (vďaka krytiu IP21 aj do kúpeľne).

PAULA môžete ľahko ovládať aj z pohodlia vašej pohovky a to pomocou diaľkového ovládača. Podľa potreby cez neho nastavíte teplotu, režim alebo natočenie ventilátora. Jedinečná funkcia oscilácie sa stará o rovnomerné rozloženie vzduchu, ktorý distribuuje do všetkých kútov miestnosti s veľkosťou až 30 metrov štvorcových. Ventilátor navyše disponuje umývateľným filtrom. Ten zbavuje vzduch nielen prachu, ale aj vlasov, zvieracích chlpov a iných častíc. Plní tak funkciu jednoduchej čističky vzduchu.

Multifunkčný ventilátor na ohrievanie aj chladenie vzduchu

  • Efektívny a úsporný s adaptívnou tepelnou technológiou
  • Funkcia oscilácie distribuuje vzduch rovnomerne
  • Umývateľný prachový filter čistí vzduch
  • Masívny kovový podstavec proti prevrhnutiu
  • Vďaka IP21 krytiu vhodný tiež do kúpeľne
  • Moderný dizajn z neho robí štýlový doplnok
  • Elegantné čierne vyhotovenie do akéhokoľvek interiéru
  • Švajčiarska kvalita Stadler Form
  • Tvar štíhleho stĺpa 53 × 18 × 17 cm
  • Súčasťou balenia diaľkový ovládač

Adaptive HeatTM Technology

 

Unikátna adaptívna tepelná technológia funguje podobne ako klimatizácia v aute. Teplotu udržuje s presnosťou ±1 °C pri konštantnom, nízkom a tichom výstupe. Technológia je aktívna len v automatickom režime a požadovanú teplotu dosiahne pomocou samoregulácie tepelného výkonu. Oproti tomu tradičné teplovzdušné ventilátory využívajú na udržanie teploty teplotný senzor. S ním sa prístroj neustále zapína a vypína pri maximálnom tepelnom výkone. Teplotný rozdiel od vami požadovanej teploty potom môže byť aj 4 °C alebo viac.

Dotykový panel pre jednoduché ovládanie

PAUL je vybavený praktickým LCD displejom, ktorý prehľadne indikuje každý proces ventilátora. Tento displej je plne dotykový a nastavíte cez neho teplotu (0 – 26 °C), režim ventilátora i osciláciu až o 90°. Prispôsobte si PAULA presne podľa svojich predstáv a to aj diaľkovo cez priložený diaľkový ovládač. Používateľský komfort spočíva práve v intuitívnom a pohodlnom ovládaní.

 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Elektrický

Vhodné

Vhodné Do domu

Vlastnosti

Umiestnenie Na podlahu
Vlastnosti Elektronické ovládanie, Termostat, Svetelná signalizácia chodu, Oscilácia
Príkon 2 000 W
Vykurovací výkon 2 000 W
Počet stupňov výkonu 8
Hlučnosť 50 dB

Funkcie

Funkcie Poistka proti prevrhnutiu, Termostat, Diaľkové ovládanie, Ventilátor, Otočná základňa, Regulácia teploty

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 53,6 cm
Šírka 17,7 cm
Hĺbka 18,9 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  STAD018
Produktové číslo:  0802322005653
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14