Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stadler Form Oskar Big Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stadler Form Oskar Big Black

Ekonóm Oskar má teraz aj väčšieho brata! Vďaka jedinečnej technológii filtrovania V4 je tento výkonný zvlhčovač ideálny aj do veľkých miestností s podlahovou plochou až 65 m2. OSKAR BIG – ekonomický zvlhčovač vzduchu Zbavte sa suchého vzduchu vďaka zvlhčovaču OSKAR BIG. Dlhodobý a pravidelný pobyt v miestnosti, kde je nízka vlhkosť vzduchu, rozhodne nie je nič príjemné. Suchý vzduch totiž dráždi ku kašľu, vysušuje sliznicu a robí ju zraniteľnejšou voči vírusom, baktériám či roztočom. Najefektívnejšou a najrýchlejšou cestou, ako sa suchého vzduchu v miestnosti zbaviť, je obstaranie kvalitného zvlhčovača vzduchu. OSKAR pracuje na princípe prirodzeného odparu, ktorý sa vyskytuje aj v prírode. Takýto spôsob zvlhčovania je veľmi šetrný, pretože vlhkosť v miestnosti stúpa pomerne rýchlo. Disponuje štyrmi antibakteriálnymi filtračnými kazetami vyrobenými z látky a papiera, po ktorých stúpa voda smerom nahor. Ventilátor umiestnený v hornej časti prístroja potom ženie vlhkosť rovnomerne do miestnosti. Pracovitý a tichý ekonóm OSKAR BIG je mimoriadne výkonný – pri vyššej z dvoch rýchlostí ventilátora totiž dokáže do vzduchu počas hodiny dostať až 700 g vody. Hravo si teda poradí aj s miestnosťami do 100 m2. Jeho vysoké pracovné nasadenie vás však nevyruší – prirodzene odparená vodná para je pre oči neviditeľná a maximálny hluk OSKARA BIG je hlasný asi ako ľudský šepot. Maximálny príkon 32W ho radí do triedy ekonomických spoločníkov. Osviežte vzduch vôňou: Obľúbená aróma esencia podporí zvlhčený vzduch, zrelaxuje myseľ a dodá do vášho domova nádych pohody a pokoja. Ekologicky šetrný materiál: Stadler Form rozmýšľa ekologicky, čoho dôkazom je inovovaný filter pre zvlhčovače vzduchu rady OSKAR. Nové filtre sú vyrobené výhradne z rastlinných a textilných vlákien a tiež v nich nie je použitý ani kúsok plastu. Jednoduché doplnenie vody: Výklopné dvierka na bočnej strane prístroja slúžia na jednoduché doplnenie vody. Nie je teda potrebné zvlhčovač zložito rozoberať, na doplnenie vám bohato postačí kanvica či pohárik. Množstvo funkcií a vychytávok: Integrovaný hydrostat, Automatické vypnutie pri vyčerpaní vody, Nočný režim, Indikátor pre výmenu filtrov. Funkcií a vymožeností má OSKAR BIG naozaj veľa. 2 farebné prevedenia: OSKAR BIG je dostupný v bielej a čiernej farbe. Technické údaje: Príkon: 8 – 32 W Rozptyľovanie vôní: 4 úrovne výkonu Výkon zvlhčovania: až 700 g/h Objem nádoby na vodu: 6 l Veľkosť miestnosti: až 100 m2/ 250 m3 Rozmery: 470 x 290 x 200 mm (šírka x výška x hĺbka) Nočný režim (stlmenie LED indikátorov) Automatické vypnutie Vlhkomer Pripomenutie výmeny filtra Priezor na kontrolu hladiny vody Hmotnosť: 4.7 kg Úroveň hluku: 25 – 46 dB (A)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 100 m2
Príkon 32 W
Zvlhčovací výkon 700 ml/hod
Objem nádržky 6 l
Hlučnosť 46 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Teplý

Funkcie

Funkcie Meranie vlhkosti, Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 200 mm
Šírka 470 mm
Výška 290 mm
Kód:  STAOBB100
Produktové číslo:  Oskar Big Black
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13