Obnoviť stránku

Stadler Form Julia White

4,5 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
69 €

Stadler Form Julia White

Prevoňajte si miestnosti s aróma difuzérom Stadler Form Julia

Doprajte si chvíle odpočinku v príjemne prevoňaných miestnostiach vďaka aróma difuzéru Stadler Form Julia, ktorý pracuje na ultrazvukovej technológii. Stadler Form Julia zvládne pracovať až 54 hodín v intervalovom režime, v ktorom 10 minút vypúšťa jemnú prevoňanú hmlu a 20 minút odpočíva. V režimekontinuálnom pracuje na jedno naplnenie 200 ml nádržky buď 10 alebo 18 hodín - podľa zvoleného výkonu. Podsvietená parná tryska vypúšťa hmlu po miestnosti rovnomerne s osciláciou Aroma Swing.

Kľúčové vlastnosti aróma difuzéra Stadler Form Julia

  • Dizajnový aróma difuzér kompaktných rozmerov
  • Prevonia miestnosti do 50 m2
  • Funguje na ultrazvukovej technológii
  • Dve výkonnostné úrovne
  • Kontinuálny a intervalový režim
  • Pracuje až 54 hodín
  • Rovnomerné vypúšťanie hmly vďaka oscilácii Aroma Swing
  • Nádržka na vodu 200 ml
  • Vhodný na esenciálne oleje bez alkoholu
  • Automatické vypnutie po vyčerpaní všetkej vody z nádržky
  • Možnosť stlmenia či vypnutia podsvietenia
  • Jednoduché čistenie
  • Premium Servis pre bezproblémovú komunikáciu s výrobcom

Jemná prevoňaná hmla z aróma difuzéra Stadler Form Julia

Elegantný dizajn a kompaktné rozmery - to je charakteristika aróma difuzéra Stadler Form Julia. Perfektne zapadne do každého interiéru, v ktorom bude vďaka ultrazvukovej technológii vypúšťať jemne prevoňanú paru pomocou oscilačnej trysky. Oscilácia účinne premiešava vodu v nádržke s pár kvapkamiesenciálneho oleja.

Aroma Swing

Parná tryska aróma difuzéra Stadler Form Julia sa pohybuje po obvode difuzéra v rozsahu až 160° a rovnomerne šíri príjemnú vôňu po celej miestnosti. Elegantný dizajn podčiarkuje aj jemné podsvietenie pary.

Kontinuálny režim aróma difuzéra Julia

Aróma difuzér Stadler Form Julia disponuje dvomi výkonnostnými úrovňami. V závislosti od zvolenej úrovne zvládne v kontinuálnom režime vypúšťať paru buď 10 alebo 18 hodín na jedno naplnenie 200 ml nádržky na vodu. Stadler Form Julia je vhodný do miestností do 50 m2.

Intervalový režim

V prípade, že zvolíte režim intervalový, môžete si pohodlne vychutnávať príjemne prevoňaný priestor až 54 hodín. Stadler Form Julia pracuje 10 minút a ďalších 20 minút odpočíva. Prevoňanie tak bude decentné a vy nebudete musieť nádržku často dopĺňať.

Aróma difuzér Julia s automatickým vypnutím

Nemusíte mať strach nechať arómu difuzér Stadler Form Julia bez dozoru. Akonáhle sa nádržka na vodu vyprázdni, aróma difuzér sa automaticky vypneNemôže tak dôjsť k jeho poškodeniu.

Maximálny relax aj v noci

Pokiaľ sa bojíte, že vás snáď bude Stadler Form Julia v noci rušiť podsvietením - nezúfajte, svetelné indikátory môžete stlmiť alebo dokonca úplne vypnúťNeprídete tak o šírení príjemnej vône ani keď spíte.

Jednoduché čistenie

Poteší vás tiež jednoduchá údržba aróma difuzéra. Ľahko ho utrite vlhkou handričkou a raz za čas je možné využiť klasický odvápňovač do domácnosti alebo špeciálny prípravok z ponuky Stadler Form - Cleaner and Descaler.

Účinná arómaterapia

Vôňa pozitívne pôsobí na naše zmysly, náladu a dokonca aj na zdravotný stav. Vyberte vôňu, ktorá vám bude vyhovovať a nechajte svoje telo príjemne zrelaxovať. Do aróma difuzéra Stadler Form Julia sa odporúča používať esenciálne oleje bez obsahu alkoholu - firma Stadler Form vyrába 100 % čistéesenciálne oleje, ktoré vás zaručene dostanú.

Bezproblémová reklamácia s Premium Servis

V prípade, že potrebujete výrobok reklamovať, poteší vás možnosť jeho bezplatného zaslania v rámci prémiových služieb. Reklamácia netrvá viac ako 15 dní. Opravený produkt vám kuriér dovezie až domov.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hlučnosť 26 dB
Objem nádoby 200 ml
Funkcie Automatické vypnutie, Časovač, LED podsvietenie, Nastavenie intenzity, Ultrazvuk
Počet farieb 1
Farba Biela
Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2
Kód:  STAJW994
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Julia White
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06