Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stadler Form CHARLY Stand

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Stadler Form CHARLY Stand

Stojanový ventilátor CHARLY Stand od švajčiarskej značky Stadler Form s vysokým výkonom v kombinácii s veľmi kompaktnými rozmermi. Vďaka svojmu vysokému výkonu, ktorý rozpohybuje 6 000 m3 vzduchu za hodinu, je tento ventilátor vhodný aj do skutočne velkých obývacích izieb či kancelárí (až do veľkosti 50 m2). Tento strieborný dizajn je vyrobený z masívnej kruhovej zinkovej základne, ktorá zaisťuje vysokú stabilitu aj pri vysokej výkonnosti. Praktickou funkciou ventilátora CHARLY je automatické oscilovanie, vďaka čomu môže chladiaci vánok rozložiť rovnomerne vo všetkých smeroch miestnosti.

Kľúčové vlastnosti ventilátora CHARLY Stadler:

  • Extrémne tichý model so špičkovým výkonom
  • Designový ventilátor z prémiových materiálov (zinok, hliník a oceľ)
  • Model CHARLY Stand má funkciu automatického kmitania
  • Dokonalá stabilita je zabezpečená masívnou kruhovou základňou
  • K dispozícii je bezpečnostná mriežka pre maximálnu bezpečnosť
  • Vertikálne nastavenie sklonu až do 4 polôh

Luxusný a pokojný pomocník

Vďaka vysoko kvalitnej konštrukcii a použitiu špičkových materiálov, ako je zinok, hliník a oceľ, je CHARLY prekvapivo tichý aj pri maximálnom výkone – jeho hladina hluku nepresahuje 56 dB, čo zodpovedá nízkym objemom zrážok. Má tri prevody a lopatky s priemerom 40 cm, ktoré príjemne chladia v letných dňoch vzduch v každej miestnosti. Navrhovateľ tohto zariadenia, Matti Walker, tiež kládol dôraz na stojanový ventilátor CHARLY, aby bol čo najviac flexibilný, takže je možné regulovať vertikálnu výšku vrtule až do 4 polôh. Jeho údržba je tiež veľmi jednoduchá, po odstránení ochrannej mriežky je možné nože ľahko odstrániť z prachu vlhkou handričkou.

Rozmery:
45 × 130 × 40 cm

Hmotnosť:
9,4 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 56 dB
Príkon 58 W
Prietok vzduchu 6 000 m3/h
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 40 cm
Funkcie Oscilácia
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu
Maximálna výška 130 cm

Typ

Typ Stojanový
Kód:  STAVE005
Produktové číslo:  STD101130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13