Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zipro Start

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zipro Start

Bežecký pás Zipro Start má všetko, čo očakávate od zariadenia na domáci tréning

Bežecký pás Zipro Start vám umožní vychutnávať si bežecké tréningy bez ohľadu na počasie vonku. Pás je potiahnutý protišmykovým plastom kvôli bezpečnému používaniu a o komfort pri cvičení sa postará efektívny tlmiaci systém, ktorý eliminuje vibrácie. Vďaka trojstupňovému nastaveniu sklonu pásu si môžete vychutnať tréning presne podľa potreby aj nálady a prispôsobiť ho vašim individuálnym požiadavkám. K tomu prispieva aj nastavenie rýchlosti, ktorú je možné zvoliť od 0,8 do 14 km/h. Váš bežecký tréning si môžete spríjemniť sledovaním videí, alebo počúvaním hudby, pretože pás Zipro disponuje integrovaným stojanom na tablet, či telefón.

Kľúčové vlastnosti bežeckého pásu Zipro Start

  • Bežecký pás vhodný na domáce využitie
  • Plocha potiahnutá protišmykovým plastom
  • Efektívny tlmiaci systém eliminuje vibrácie pri behu
  • Možnosť nastavenia sklonu pásu v troch stupňoch
  • Bežecký pás Zipro Start s rýchlosťou 0,8 až 14 km/h
  • Integrovaný držiak na telefón, či tablet a držiaky na nápoje
  • Veľký LCD displej zobrazujúci čas, vzdialenosť, kalórie aj pulz
  • S tromi manuálnymi a 24 prednastavenými programami
  • Jednoduché zloženie aj transportné kolieska
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Bežecký pás Zipro s 24 prednastavenými programami

Počítač zabudovaný v bežeckom páse Zipro ponúka 24 prednastavených tréningových programov. Využiť tak môžete napríklad špeciálny program na spaľovanie tukov a tri individuálne programy umožňujúce efektívny tréning a dosiahnutie vašich cieľov. Na LCD displeji s modrým podsvietením prehľadne uvidíte všetky údaje o nastavení a vašom aktuálnom tréningu. Pulzová frekvencia sa zaznamenáva prostredníctvom dotykových senzorov na rukovätiach. Pomocou tlačidiel na pravej lište bežeckého pásu Zipro Start si pohodlne upravíte rýchlosť podľa svojich potrieb. Na spríjemnenie zážitku z tréningu môžete využiť zabudované reproduktory na prehrávanie hudby. Pomocou konektora pripojíte buď váš inteligentný telefón, alebo iné zvukové zariadenie. Bežecký pás Zipro Start má držiak na nápoje, takže pri behu budete mať osvieženie vždy poruke. 

Bežecký pás Zipro Start

Výkonný motor

Kvalitný, odolný motor s vysokým výkonom 2,5 HP vám umožní zvoliť si rýchlosť v rozsahu 0,8 – 14 km/h. Na bežeckom páse Zipro Start tak môžete chodiť, voľne klusať, alebo sa pustiť do rýchleho behu. Nastavenie rýchlosti sa vykonáva cez tlačidlá.

Bežecký pás Zipro Start

Pohodlné používanie

Bežecký pás Zipro Start disponuje prepravnými kolieskami na ľahké premiestnenie pásu na jeho miesto. Po skončení behu môžete pás jednoducho zložiť do vzpriamenej polohy, vďaka čomu šetrí miesto pri skladovaní.

Bežecký pás Zipro Start

Bežecký pás Zipro Start umožní nastavenie sklonu

Na zvýšenie intenzity tréningu si môžete vybrať z troch stupňov nastavenia sklonu a zapojiť tak viac svaly nôh. Pomocou pásu Zipro Start sa môžete spoľahlivo pripraviť na náročné vonkajšie behanie. 

Bežecký pás Zipro so systémom Air Cushioning

O účinné odpruženie sa u bežeckého pásu Zipro stará systém Air Cushioning, ktorý pozostáva z dvoch tlmiacich airbagov. Toto riešenie pomáha so znížením záťaže vašich kĺbov pri behu, čo prispieva k prevencii pred zranením. Vzduchový vankúš bežeckého pásu sa postará o maximálne pohodlie bez ohľadu na sklon pásu.

Parametre a špecifikácia

Meranie tepovej frekvencie

Meranie tepu Na riadidlách

Hmotnosť

Hmotnosť 46 kg

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 14 km/h

Výkon

Výkon motora 1,5 HP (1 118,55 W)
Maximálny výkon 2,5 HP (1 864,25 W)

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Typ náklonu

Typ náklonu Manuálny
Maximálny náklon 3 °

Rozmer bežeckej plochy

Šírka 400 mm

Funkcie

Funkcie Displej, Počítač, Pripojenie k PC, Meranie spálených kalórií, Meranie tepovej frekvencie, Počet krokov, Reproduktor
Počet programov 24

Celkový rozmer

Šírka 69 cm
Výška 134 cm
Hĺbka 162 cm
Kód:  SPTzip0001
Produktové číslo:  5905669153034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17