Obnoviť stránku

ZIPRo Notus

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
752,90 €

ZIPRo Notus

Bežecký pás Zipro Notus má všetko, čo očakávate od zariadenia na domáci tréning

Bežecký pás Zipro Notus vám umožní užívať si bežecké tréningy bez ohľadu na počasie vonku. Pás je potiahnutý protišmykovým povrchom pre bezpečné používanie a o komfort pri cvičení sa postará efektívny tlmiaci systém, ktorý eliminuje vibrácie a znižuje zaťaženie vašich kĺbov. U bežeckého pásu Zipro si je možné upraviť aj sklon a to až do 15 stupňov, čím je možné účinne simulovať beh do kopca. K tomu prispieva aj nastavenie rýchlosti, ktorú je možné zvoliť od 0,8 do 18 km/h. Váš bežecký tréning si je možné spríjemniť sledovaním videí alebo počúvaním hudby, pretože pás na behanie Zipro disponuje integrovaným stojanom na tablet či telefón. Maximálna nosnosť bežeckého pásu je 150 kg.

Kľúčové vlastnosti bežeckého pásu Zipro Notus

  • Bežecký pás Zipro Notus je vhodný na domáce využitie
  • Pás na behanie je potiahnutý protišmykovým povrchom
  • Efektívny tlmiaci systém eliminuje vibrácie pri behu a menej zaťažuje kĺby
  • Možnosť nastavenia sklonu pásu v 3 polohách do 15 stupňov (simulácia behu do kopca)
  • Kondičný prístroj Zipro Notus s rýchlosťou 0,8 až 18 km/h
  • Integrovaný držiak na telefón či tablet a držiaky na nápoje
  • Veľký LCD displej zobrazujúci čas, vzdialenosť, kalórie aj tep
  • Bežecký trenažér s 3 manuálnymi, 12 prednastavenými programami a režimami odpočítavania (vzdialenosť, čas, kalória)
  • Jednoduché zloženie bežeckého pásu
  • Premiestnenie uľahčia 4 transportné kolieska
  • Čierne farebné vyhotovenie

Bežecký trenažér Zipro s 12 prednastavenými programami

Počítač zabudovaný v bežeckom páse Zipro ponúkne 12 prednastavených programov, 3 užívateľské programy a rôzne režimy odpočítavania (vzdialenosť, čas, kalórie). Na LCD displeji s modrým podsvietením prehľadne uvidíte všetky hodnoty o nastavení a vašom aktuálnom tréningu. Tepová frekvencia sa zaznamenáva prostredníctvom dotykových senzorov na rukovätiach. Pomocou tlačidiel na pravej lište bežeckého pásu Zipro Notus si pohodlne upravíte rýchlosť podľa svojich potrieb. Na spríjemnenie tréningu môžete pri behu sledovať seriály, filmy alebo počúvať hudbu, pretože do priehradky môžete položiť váš mobilný telefón alebo tablet. Bežecký trenažér Zipro Notus má aj držiak pre vaše nápoje, takže pri behu budete mať osvieženie vždy po ruke.

Bežecký pás Zipro Notus

Pás na behanie Zipro Notus má výkonný motor

Vysoko výkonný motor poháňa pás na behanie až 18-kilometrovou rýchlosťou. Zvoliť si tak môžete rýchlosť v rozmedzí 0,8 až 18 km/h. Ľahko si zvolíte, či chcete na páse Zipro Notus iba ísť, klusať alebo behať. Nastavenie rýchlosti budete mať vždy po ruke vďaka tlačidlám priamej voľby.

Bežecký pás Zipro Notus

Jednoduché nastavenie sklonu pásu Zipro

Pre zvýšenie intenzity tréningu si môžete upraviť náklon pásu až do maximálnych 15 stupňov a zapojiť tak viac svaly nôh. Vďaka pásu Zipro Notus sa môžete pripraviť na náročné vonkajšie behy.

Bežecký pás Zipro Notus

Ľahko skladovateľný bežecký pás

Po skončení behu môžete bežecký pás Zipro Notus jednoducho zložiť do vzpriamenej polohy, vďaka čomu šetrí vaše miesto pri skladovaní.

Bežecký pás Zipro Notus

Kondičný prístroj Zipro Notus umožní nastavenie sklonu

Samotný kondičný prístroj disponuje veľkorysými rozmermi 127 × 48 cm, čím poskytne dostatok priestoru pre bežcov s rôznymi proporciami a rôznymi technikami behu.

Bežecký pás Zipro Notus

Rýchle nastavenie rýchlosti a náklonu

Na držadlách bežeckého pásu Zipro Notus sú tlačidlá pre jednoduché a rýchle upravenie rýchlosti aj uhla náklonu.

Bežecký pás Zipro Notus

4 prepravné kolieska pre ľahký transport

Bežecký pás Zipro je opatrený hneď 4 pojazdovými kolieskami pre ľahké premiestnenie pásu počas aj po skončení tréningu. Jednoducho ho tak dostanete na požadované miesto.

Bežecký pás Zipro Notus

Trenažér Zipro Start umožní nastavenie sklonu

Pod displejom, hneď u magnetického kľúča, sú umiestnené tlačidlá pre priamu voľbu rýchlosti i uhla náklonu. Nemusíte tak parametre bežeckého pásu Zipro Notus postupne voliť, ale jediným kliknutím ľahko upraviť.

Bežecký pás Zipro Notus

Bežecký pás robustnej konštrukcie

Pri behaní sa môžete na trenažér Zipro Notus plne spoľahnúť. Robustná konštrukcia z odolných a kvalitných materiálov prepožičiava prístroju maximálnu stabilitu aj pri rýchlom behu.

Bežecký pás Zipro Notus

Zipro Notus má poličku na telefón alebo tablet

Na bežeckom páse Zipro Notus je umiestnená široká polička na vloženie vášho smartfónu alebo tabletu. Môžete si tak spríjemniť tréning sledovaním obľúbených relácií, seriálov alebo filmov a byť neustále online.

Bežecký trenažér Zipro so systémom Air Cushion Pro

O účinné odpruženie sa u bežeckého trenažéra Zipro stará systém Air Cushion Pro, ktorý pozostáva z dvoch tlmiacich vankúšikov a 8 tlmičov. Toto riešenie pomáha so znížením záťaže vašich kĺbov pri behu a slúži na prevenciu pred zranením. Toto tlmenie zaistí maximálne pohodlie bez ohľadu na sklon pásu.

Parametre a špecifikácia

Meranie tepovej frekvencie

Meranie tepu Na riadidlách

Hmotnosť

Hmotnosť 65,8 kg

Konektivita

Konektivita Bluetooth

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 18 km/h

Výkon

Výkon motora 4 HP (2 982,8 W)
Maximálny výkon 4 HP (2 982,8 W)

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Typ náklonu

Typ náklonu Elektrický
Maximálny náklon 15 °

Rozmer bežeckej plochy

Šírka 480 mm

Funkcie

Funkcie Displej, Počítač, Transportné kolieska, Bluetooth, Body Fat – množstvo telesného tuku, Meranie tepovej frekvencie, Počet krokov
Počet programov 12

Celkový rozmer

Šírka 77 cm
Výška 132 cm
Hĺbka 166 cm
Kód:  SPT15978
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901793678016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11