Obnoviť stránku

Zipro drift

4,0 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
149,90 €

Zipro drift

Udržujte sa v kondícii s pomocou rotopédu Zipro drift

Chcete sa dostať do formy, udržiavať tú existujúcu, alebo sa ešte zlepšiť? Vďaka rotopédu Zipro drift to všetko môžete dosiahnuť v pohodlí vášho domova. Aj napriek robustnej konštrukcii, zabezpečujúcej skvelú stabilitu, vyniká rotopéd Zipro ergonomickým a spoľahlivým vyhotovením. Vďaka predným kolieskam ho totiž môžete premiestniť kam budete chcieť. Vyrovnávacie podložky slúžia na zabezpečenie stability v prípade nerovností. Rotopéd Zipro drift vám umožní zvoliť si z ôsmich stupňov záťaže. Intenzitu tréningu jednoduchým otočením prispôsobíte vašim potrebám. Ergonomické tvarované sedadlo z mäkkej peny je dostatočne pohodlné a navyše sa pod ním nachádza držiak na uterák. Všetky potrebné informácie uvidíte na prehľadnom displeji.

Kľúčové vlastnosti rotopédu Zipro drift

  • Prehľadný displej zobrazuje informácie o tréningu
  • Integrovaná polička na odloženie vášho telefónu, alebo tabletu vám uľahčí používanie rôznych aplikácií
  • Otočný volič slúži na vybranie optimálneho odporu 6-kilogramového zotrvačníka (celkom osem úrovní odporu)
  • Výškovo nastaviteľné sedadlo v rozmedzí 63 – 85 cm je vystlané mäkkou penou
  • Na rotopéde Zipro je integrovaný držiak na zavesenie uteráka
  • Pedále s protišmykovou úpravou a nastaviteľnými remienkami na pevné upevnenie vašich nôh
  • Robustná konštrukcia prepožičiava rotopédu Zipro drift dostatočnú stabilitu
  • Predné kolieska slúžiace na uľahčenie presunu

Buďte neustále v spojení s vaším telefónom

Na prehľadnom displeji rotopédu Zipro drift uvidíte všetky potrebné informácie. Ovláda sa iba pomocou jediného tlačidla. Funkcia SCAN zobrazuje všetky hodnoty, ktoré sa budú na displeji postupne striedať. Uvidíte tak, ako dlho na rotopéde Zipro trénujete, koľko ste spálili kalórií, akú veľkú vzdialenosť ste už prešli a dokonca aj vašu pulzovú frekvenciu. Tá je snímaná pomocou senzorov na rukovätiach. Ak si chcete spríjemniť tréning, môžete si pustiť hudbu z vášho telefónu, alebo na ňom sledovať videá, seriály aj filmy. Inteligentný telefón sa totiž dá odložiť do priehradky pod displejom rotopédu Zipro drift.

Rotopéd Zipro drift ľahko prispôsobíte vašej postave

Prispôsobte si výšku sedadla vašej postave, alebo vašim potrebám. Pre efektívny tréning na rotopéde je potrebné udržiavať vhodne zvolenú polohu na sedadle. Práve výšku sedadla si môžete pri rotopéde Zipro drift upraviť v rozmedzí 63 – 85 cm. Intenzitu tréningu si ľahko upravíte pomocou otočného voliča umiestneného na ráme rotopédu. Zvoliť si je možné celkom z ôsmich úrovní odporu, ktorý je dobre škálovateľný vďaka 6-kilogramovému zotrvačníku.

Rotopéd Zipro drift

Nastavenie odporu pekne poruke

Vďaka 6-kilogramovému magnetickému odporovému zotrvačníku si môžete vybrať celkom z ôsmich úrovní odporu na prispôsobenie si tréningu tak, aby vám to maximálne vyhovovalo.

Rotopéd Zipro drift

Rotopéd ľahko presuniete

S pomocou predných koliesok rotopéd Zipro drift jednoducho presuniete na požadované miesto. Napríklad z kúta si ho môžete ľahko postaviť pred televízor a počas tréningu sledovať obľúbené programy.

Rotopéd Zipro drift

Rotopéd Zipro drift má sedalo s držiakom na uterák

Rotopéd Zipro drift disponuje ergonomicky tvarovaným sedadlom z mäkkej peny na zabezpečenie pohodlia pri tréningu. Pod sedadlom sa nachádza držiak na uterák.

Rotopéd Zipro drift

Buďte neustále v kontakte

Vezmite si váš telefón, alebo tablet a položte si ho do špeciálneho držiaka medzi riadidlami rotopédu Zipro. Tréning si tak môžete spríjemniť sledovaním seriálov, filmov, alebo počúvaním hudby a používaním rôznych aplikácií.

Rotopéd Zipro drift

Rotopéd Zipro drift vyniká stabilitou

Robustná a široká základňa zabezepčí rotopédu Zipro drift skvelú stabilitu. Na zadnom stojane sú vyrovnávacie podložky na prispôsobenie sa nerovnému povrchu.

Rotopéd Zipro drift

Protišmykové pedále

Pedále rotopédu Zipro drift majú protišmykový povrch, takže sa môžete spoľahnúť, že vaše nohy zostanú kde majú. Popruhy na nohy sú nastaviteľné, aby sa prispôsobili všetkým postavám.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 19,3 kg

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Vlastnosti a výbava

Možnosť nastavenia Vertikálne polohy sedla
Funkcie počítača Spálené kalórie, Tepová frekvencia
Meranie tepu Integrovaným meračom pulzu
Výbava Displej
Režimy Manuálny

Záťaž

Regulácia záťaže manuálne
Počet stupňov záťaže 8
Brzdný systém Magnetická brzda

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 6 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 76 cm
Šírka 49 cm
Výška 115 cm
Kód:  SPTmor003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5905669153140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02