Obnoviť stránku

Zerex Vitamín D 1000IU, 60 tabliet

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zerex Vitamín D 1000IU, 60 tabliet

Vyskúšali ste už pozitívne účinky vitamínu D?
Vitamín D podporuje správne fungovanie vášho imunitného systému. V dnešnej dobe je stále populárnejší – najmä medzi ľuďmi, ktorí dbajú na zdravý životný štýl. Aj vedci neustále objavujú, ako dôležitý je vitamín D pre ľudský organizmus. Okrem pozitívneho vplyvu na imunitu, potvrdili jeho priaznivý vplyv na rad telesných funkcií. Získať tak môžete benefity v podobe podpory správneho vstrebávania a využitia dôležitých minerálov, akými sú vápnik a fosfor. Zároveň prispieva k udržaniu ich správnej hladiny vo vašom tele. Vitamín D ďalej napomáha aj k udržaniu zdravých kostí a zubov a k správnemu fungovaniu svalov.

Naša každodenná kvalita
Pri navrhovaní tohto výživového doplnku sme pre vás hľadali to najúčinnejšie riešenie. Namiesto kvantity sme zvolili kvalitu, ktorú váš organizmus využije presne podľa svojej potreby. Každá tableta vám dodá ideálnych 25 mikrogramov vitamínu D3 (cholekalciferol) z overeného zdroja. U déčka sa v odbornej literatúre uvádza, že pozitívny vplyv na organizmus nastupuje najmä pri jeho dlhodobejšom (pravidelnom) užívaní. Žiadny problém. 60 tabliet Vitamínu D Zerex vám pohodlne vydrží až dva mesiace. Tablety sú čisto na rastlinnej báze a sú vhodné aj pre vegánov.

Dávkovanie

1 tableta denne. Zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Zloženie

Vitamín D3 (cholekalciferol), ostatné zložky: objemové plnidlo: sorbitol, mikrokryštalická celulóza, protihrudkujúce látky: oxid kremičitý, stearan horečnatý

Upozornenie a skladovanie

Výrobok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 10 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Dbajte na zdravý životný štýl. Na produktoch nájdete viacjazyčnú rozbaľovaciu etiketu.
Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Dospelých a deti
Deti od veku 0,5 rokov (6 mesiacov)
Kód:  SPTzere029
Produktové číslo:  8588007981253

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17