Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Zerex Kolagen 8000mg, 15 sáčků

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Zerex Kolagen 8000mg, 15 sáčků

Kolagénový nápoj v prášku pre aktívnu starostlivosť o pokožku, vlasy a nechty. V jednej dávke prijmete 8 000 mg kvalitného hydrolyzovaného kolagénu. Zerex Kolagén je navyše obohatený o stabilnú formu kyseliny hyalurónovej, riboflavín, biotín, zinok a vitamín C. S lahodnou jahodovou príchuťou.

Zloženie

Hlavné zložky:  100 % hydrolyzovaný kolagén (rybí), vitamín C (kyselina L-askorbová), grape seed (Vitis vinifera)
extrakt zo semien, 95 % proantosyanidy, hyaluronát sodný (min. 95 %), zinok (citrát zinočnatý), vitamín B2 (Riboflavín), biotín (D-biotín)

Ostatné zložky:  steviol glykozidy – prírodné sladidlo, kyselina citrónová – regulátor kyslosti, prírodná jahodová aróma, uhličitan horečnatý – protihrudkujúca látka, extrakt z červenej repy – prírodné farbivo. 

Denné dávkovanie

Obsah vrecka dôkladne rozmiešajte v pohári vody a vypite. Užívajte jedno vrecko denne. 

Upozornenie a skladovanie

Výrobok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti mladšie ako 3 roky. Dbajte na zdravý životný štýl. Nepoužívajte tento výrobok, ak trpíte precitlivenosťou na niektorú z jeho zložiek.
Skladujte pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia. Skladujte mimo dosahu detí.

Zloženie

Hlavné zložky: 100% hydrolyzovaný kolagén (rybie), vitamín C (kyselina L-askorbová), grape seed (Vitis vinifera)
extrakt zo semien, 95% proantokyanidíny, hyaluronát sodný (min. 95%), zinok (citrát zinočnatý), vitamín B2 (Riboflavín), biotín (D-biotín)

Ostatné zložky: steviol glykozidy - prírodné sladidlo, kyselina citrónová - regulátor kyslosti, prírodná jahodová aróma, uhličitan horečnatý - protispekavá látka, extrakt z červenej repy - prírodné farbivo.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Biotín, Kolagén, Zinok

Účinok

Účinok Pre krásnu pleť
Pre časť tela Kĺby, Vlasy, Nechty, Pleť

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Kód:  SPTzere036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007981734

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12