Obnoviť stránku

Zerex Klasik, 12 kapsúl

3,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
33,90 €

Zerex Klasik, 12 kapsúl

Zerex® Klasik predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon. Priaznivo ovplyvňuje normálnu hladinu mužského pohlavného hormónu.

Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu aktivitu.

L-arginín pozitívne ovplyvňuje zásobovanie organizmu krvou, pohlavných orgánov nevynímajúc, čím prispieva k pevnej erekcii.

Stačí užiť len jednu tabletku.

Pilulky Zerex Klasik majú pozitívny vplyv na erekciu, výdrž aj celkovú kvalitu sexuálneho styku, podporujú zlepšenie chuti na sex a pomáhajú vo chvíľach, keď sa prvýkrát objavuje erektilnej dysfunkcie. Zerex Klasik sa užíva zhruba hodinu pred sexom. Produkt má rýchly nástup účinku. Všetky ostatné prípravky na podporu erekcie sa môžu ísť zahrabať.

Problémy s erekciou si nevyberajú. Môžu zaklopať aj na vaše dvere. Teraz už ale viete, ako na ne a ako sa ich nezľaknúť. Hoci sú veľmi nepríjemné, nemusí vás vôbec rozhodiť ani úplne odstrihnúť od sexuálnych radovánok. Stačí staviť na Zerex Klasik a podpora erekcie vás opäť postaví do pozoru. Erekcia bude tvrdá ako za mlada.

Zerex® je laboratórne testovaný doplnok výživy.

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 12
Kód:  SPTzere001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007981208

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03