Obnoviť stránku

Vitamín B12 500 mcg – 107 tbl.

4,6 5 hodnotení
6,29 €

Vitamín B12 500 mcg – 107 tbl.

Vitamín B12 (kyanokobalamín) patrí do skupiny B vitamínov rozpustných vo vode. Podieľa sa na procese delenia buniek a prispieva k normálnej tvorbe červených krviniek. Vitamín B12 prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy a psychickej činnosti. Vitamín B12 podporuje normálny energetický metabolizmus a metabolizmus homocysteínu.

Dávkovanie

Odporúčané dávkovanie: 1 tableta 1× denne. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie!

Upozornenie

Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu. Ukladajte mimo dosahu detí! Ukladajte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C! Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.

Zloženie

Plnidla (uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulosa), stabilizátory (hydroxypropylmethylcelulosa, sodná sůl karboxymethylcelulosy), pojivo (kukuřičný škrob), lešticí látka (polyvinylalkohol), protispékavé látky (talek, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), zvlhčující látky (polyethylenglykol, polydextrosa), barvivo (oxid železa červený), kyanokobalamin.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety
Množstvo účinnej látky (mg) 0,5 mg (500 μg)
RHP % (referenčná hodnota príjmu) 20 000 %

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 107

Typ

Typ Vitamíny

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín B
Vitamín B B12 (kobalamín)
Kód:  MEDVITB12302
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594045475302
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06