Obnoviť stránku

Viridian High Potency Magnesium 300 mg 120 kapsúl

5 1 hodnotení
Super cena
19,90 € Ušetríte 0,70 €

Viridian High Potency Magnesium 300 mg 120 kapsúl

VIRIDIAN High Potency Magnesium 300 mg obsahuje v jednej vegánskej kapsule vysokú dávku horčíka (300 mg = 80 % odporúčanej dennej dávky) zloženú z troch foriem – bisglycinátu horečnatého, citrátu horečnatého a oxidu horečnatého. Tieto tri formy dohromady dávajú veľmi efektívnu synergickú zmes dobre využiteľnú pre telo. VIRIDIAN High Potency Magnesium neobsahuje žiadne GMOzložky, žiadne ožarované a živočíšne zložky, je bez umelých sladidiel, farbív a konzervantov, nenájdete v ňom stearan horečnatý, oxid titaničitý ani šelak a palmový tuk.

HORČÍK 
Horčík je pre telo pravdepodobne najdôležitejší minerál a býva preto nazývaný ,,iskra života“. Podieľa sa na viac ako 300 enzymatických reakciách, preto je jeho správna hladina veľmi dôležitá. Zatiaľ čo v minulosti býval jeho deficit výnimočný, dnes kvôli klesajúcemu obsahu tohto minerálu v plodinách (zelenina, oriešky, obilniny,. ) je stále častejší. Najmä sa môže týkať osôb vystavených nadmernej fyzickej alebo psychickej námahe – športovcom, jedincom s veľmi aktívnym alebo stresujúcim životným štýlom. Nedostatok býva častý aj pri nadmernej konzumácii alkoholu, kofeínu alebo pri zvýšených hladinách kortizolu – stresového hormónu, ktorého nadbytok má v tele každý, kto je dlhodobo vystavený stresu alebo má dlhodobý nedostatok spánku.

Produkt je možné odporučiť všetkým jedincom zameraným na:

  • Podporu organizmu pri nadmernej telesnej aktivite a pri veľmi aktívnom alebo stresujúcom životnom štýle

Dávkovanie:
Užívajte 1 kapsulu 1 - 2× denne s jedlom, pokiaľ váš lekár neurčí inak.

Upozornenie:
Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy, pokiaľ nie je doporučené lekárom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie, ak lekár neurčí inak. Nie je náhrada pestrej stravy. Skladujte v chlade, suchu, mimo dosahu detí.


Zloženie

V 1 vegan kapsulu: horčík (vo forme oxidu, citrátu, bisglycinátu horečnatého) 300 mg (80 % RHP*), rastlinná celulózová kapsula.
*% RHP = % Referenčné hodnoty príjmu vitamínov a minerálnych látok.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Magnézium
Forma horčíka Citrát, Bisglycinát, oxid horečnatý

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120
Kód:  SPTvrd025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4613023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12