Obnoviť stránku

VidaXL Nástenná posilňovacia veža so súpravou činiek, 60,5 kg

157,90 €

VidaXL Nástenná posilňovacia veža so súpravou činiek, 60,5 kg

Táto nástenná posilňovacia veža s dvoma kladkami je vybavená hrazdou na priťahovanie zhora a nízkou hrazdou na zhyby. Vďaka tomu si precvičíte všetky hlavné svaly vášho tela. Posilňovacia veža je vyrobená z pevnej ocele, vďaka čomu toho veľa vydrží a je stabilná. Dokáže uniesť záťažové kotúče s celkovou hmotnosťou až 120 kg. Rukoväti sú vyrobené z mäkkého materiálu kvôli lepšiemu uchopeniu. Súčasťou balenia je aj montážne príslušenstvo, pomocou ktorého si priťahovaciu hrazdu môžete pripevniť na stenu. Montáž je jednoduchá. Súprava činiek barbell a dumbbell obsahuje silné pochrómované činkové tyče s rýchloupínacou pružinovou objímkou (pre tyč barbell), nekĺzavé ryhované rukoväti a vrúbkované hviezdicové uzávery (pre tyče dumbbell), ktoré sa starajú o bezpečné upevnenie záťažových kotúčov. Môžete tak cvičiť bez obáv o vaše bezpečie. Záťažové kotúče sú vyrobené s robustným vrchným plášťom z polyetylénu. Dajú sa kombinovať rôznymi spôsobmi tak, aby vyhovovali rôznym tréningovým účelom.

Obsah balenia:
Posilňovacia veža, činková tyč barbell, dve činkové tyče dumbbell, šesť 1,25 kg záťažových kotúčov, štyri 2,5 kg záťažové kotúče, štyri 5 kg záťažové kotúče, dva 10 kg záťažové kotúče, štyri uzávery a dve pružinové objímky.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 83,9 kg

Funkcie

Funkcie Ramená, Chrbát, Hrudník
Špeciálne vlastnosti Úchopy na zhyby

Celkový rozmer

Hĺbka 53 cm
Šírka 99 cm
Výška 194 cm
Kód:  SPTpsv02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  275357

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18