Obnoviť stránku

Veslársky trenažér First Degree Apollo hybrid AR

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Veslársky trenažér First Degree Apollo hybrid AR

Jedinečný veslársky trenažér v drevenom vyhotovení, kde budete posilňovať s prirodzeným médiom - vodou. Prémiový produkt od firmy First Degree, ktorý je ideálny na domáce cvičenie. Odpor kvapaliny je regulovateľný, čo je patentovaná technológia tejto firmy. Práve vďaka zotrvačnosti bubna s vodou bude váš tréning tak prirodzený, ako len môže byť.

Kľúčové vlastnosti

  • Oceľová konštrukcia v drevenej imitácii
  • Ergonomická rukoväť na ideálny úchop
  • Pohodlné sedadlo
  • Elegantný dizajn
  • Záťažový bubon s vodou a reguláciou odporu
  • Kvalitná bezúdržbová reťaz
  • Popruhy na upevnenie nôh
  • Vstavaný počítač

Jedinečný systém

Záťažový bubon nastavíte veľmi ľahko - jednoduchým otočením regulácie záťaže, čím zároveň regulujete prietok vody v bubne. Pri ťahu sa v bubne pohybujú tri lopatky, ktoré pred sebou tlačia vodu. Tá prúdi cez nastavenú reguláciu, kde sa vytvára odpor. Práve kvôli tomuto unikátnemu systému je pohyb veľmi plynulý, čo je dôležité na kvalitný tréning. Okrem toho vášmu pohodliu prispieva aj pohodlné sedadlo, ergonomická rukoväť a popruhy na upevnenie nôh. 

Počítač, ktorý vie všetko

Súčasťou trenažéru je vstavaný počítač, ktorý vie zobraziť všetky podstatné údaje. Samozrejmosťou je možnosť pripojenia k počítaču, kde môžete zanalyzovať svoje tréningy. Priamo pri aktivite môžete sledovať čas, spálené kalórie, aktuálny výkon vo Wattoch, počet temp za minútu alebo sa napríklad nechávať upozorňovať na prejdenie každých 500 metrov. Prístroj je tiež kompatibilný s meračom srdcového tepu Polar.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 29 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 198 cm
Šírka 53 cm
Výška 51 cm

Funkcie

Funkcie Pripojenie k PC, Transportné kolieska

Nosnosť

Nosnosť 140 kg

Regulácia záťaže

Regulácia záťaže Vodné odporové médium
Kód:  SPT6743ap
Produktové číslo:  4895147800622
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16