Obnoviť stránku

VERRA Menopauza 90 kapsúl

Garancia najlepšej ceny
Novinka
25,90 €

VERRA Menopauza 90 kapsúl

Doplnok stravy – prispieva k menopauzálnemu komfortu, regulácii hormonálnej aktivity a normálnemu stavu pokožky - 0,29 €/ks

Zloženie

Verra Menopause Booster™: extrakt z chmeľu otáčavého (Humulus lupulus L. ), pupalka dvojročná olej v prášku (Oenothera bienni), extrakt zo špargle hroznovitého (Asparagus racemosus); obal kapsule (hydroxypropylmetylcelulóza), vápnik (citrát vápenatý), cholín (cholín bitartrát), vitamín C (kyselina L-askorbová), niacin (nikotinamid), vitamín E (DL-α-tokoferylacetát), železo (bisglycinát železnatý), zinok (glukonan zinočnatý), vitamín B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamín B2 (riboflavín), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), vitamín B1 (tiamín-hydrochlorid), kyselina listová (L-metylfolát vápenatý), selén (L-selenometionín), biotín, vitamín D2 (ergokalciferol), vitamín B12 (metylkobalamín). *Vitamín B6 prispieva k regulácii hormonálnej aktivity. **Biotín prispieva k normálnemu stavu vlasov a pokožky. ***Chmeľ otáčavý má upokojujúci účinok, prispieva k dobrému spánku a menopauzálnemu komfortu.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Pri menopauze
Pre časť tela Pohlavné orgány

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Obal Nádoba

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez palmového oleja, Vegan

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 15 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTvitvs08
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  769503377926

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19