Obnoviť stránku

VERRA Komplex po pôrode 90 kapsúl

4,4 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

VERRA Komplex po pôrode 90 kapsúl

Pôrod je veľmi náročný proces, ktorý je veľkou záťažou nielen pre bábätko, ale aj pre mamičku. Po pôrode je pre mamičku dôležité, aby doplnila dôležité mikronutrienty, ktoré spolu s krvou pri pôrode stratila.

Kľúčové vlastnostivýživového doplnku VERRA Komplex

  • Svojím jedinečným zložením zároveň podporuje prirodzenú tvorbu materského mlieka, povzbudí rast vlasov a nechtov a priaznivo ovplyvňuje imunitný systém mamičky a cez materské mlieko aj bábätká.
  • Užívaním Komplexu po pôrode doplníte svoje krvné riečisko potrebnými živinami, ale tiež zlepšíte zloženie materského mlieka z hľadiska mikroživín, čiže vitamínov a minerálov, ktoré sú pre dojčatá kľúčové

Zloženie

Zloženie v 3 kapsulách:  Vápnik (citrát vápenatý), cholín (cholín bitartrát), obal kapsule (hydroxypropylmetylcelulóza), Verra Antioxidant Lactation Booster™️ (špargľa hroznovitá (Asparagus racemosus), Voluntas R (pieskavica grécke seno (Trigonella foenum-graecum), pestrec mariánsky (Silybum marianum L. Gaertn), fenikel obyčajný (Foeniculum vulgare Mill); bio prášok z jabĺk, bio prášok z čučoriedok, bio prášok z čiernych ríbezlí, vitamín C (kyselina askorbová), L-cysteín báza, L-tyrozín, železo (bisglycinát železnatý), niacin (nikotinamid), zinok (glukonan zinočnatý), vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), vitamín B5 (D-pantotenát vápenatý), protispekavá látka: stearan horečnatý; vitamín B2 (riboflavín), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), vitamín B1 (tiamín), vitamín A (retinol acetát), kyselina listová (L-metylfolát vápenatý), jód (jodid draselný), vitamín B7 (biotín), selén (L-seleno-metionín), vitamín D2 (ergokalciferol), vitamín B12 (metylkobalamín).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, V tehotenstve a pri dojčení
Pre časť tela Vlasy, Nechty, Pleť

Určenie

Pre koho Pre dojčiace, Iba pre ženy

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Hmotnosť 56,1 g
Kód:  BABY21265
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  769503377957

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13