Obnoviť stránku

Vango Nitestar Baton Rouge JR

Vango Nitestar Baton Rouge JR

Spací vak Vango Nitestar Junior poskytne vašim ratolestiam mimoriadnu tepelnú izoláciu a vysoký komfort pri akomkoľvek prespávaní. Múmiový tvar s 3D anatomickou kapucňou minimalizuje tepelné straty. Kapucňa sa dá pomocou šnúrky stiahnuť pri krku a navyše obsahuje aj vrecko na vankúš. Pred zimou chráni tiež zatepľovací golier a zatepľovacia léga. Dvojcestný zips so samoblokovacími jazdcom bráni zaseknutiu zipsu do podložky. Do vnútorného vrecka môžete uložiť telefón, peňaženku či kľúče. Vango Nitestar v jasne fialovej farbe je vhodný pre deti s maximálnou výškou postavy 155 cm.

Kľúčové vlastnosti detského spacieho vaku Vango Nitestar Baton Rouge JR

  • Spací vak vhodný predovšetkým pre letné dni
  • Múmiový tvar a 3D tvarovaná kapucňa izolujú teplo
  • Spacák má vnútorné vrecko na drobnosti
  • Do kapucne môžete umiestniť vankúš
  • Vnútorný materiál je veľmi príjemný na dotyk
  • Vango Nitestar má ľavé aj pravé zapínanie

Skvelý spací vak pre letné dni

Spací vak Vango Nitestar Junior je vysoko pohodlný. Vnútorný materiál z brúseného polyesteru na dotyk pripomína bavlnu. Vonkajší materiál je z Ripstop Hexagon polyesteru. Izolačnú výplň zaisťuje duté vlákno. Komfortnej teploty dosahuje spacák pri 8 – 20°C. Ľahko ho zabalíte do obalu s kompresnými popruhmi a stiahnete na čo najmenšiu veľkosť, aby pri prenášaní nezaberal príliš miesta.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Detský
Výplň Duté vlákno

Max. výška postavy

Max. výška postavy 190 cm

Teplotné rozsahy

Tvar

Tvar Múmia
Zapínanie Ľavé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 250 g

Farba

Farba Fialová
Kód:  SPTvng0023
Produktové číslo:  5023518817293

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04