Obnoviť stránku

Vango Longleat II Air 800XL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vango Longleat II Air 800XL

Stan Vango Longleat Air Herbal má nafukovaciu konštrukciu a zrkadlový pôdorys, vďaka čomu ide o veľmi priestranný stan, ktorý ponúka dostatok priestoru až pre 8 osôb. V stane sa nachádzajú 2 protiľahlé spálne, oddelené obytným priestorom uprostred. Stan Vango Longleat AirHerbal 800XL je ideálnym stanom pre rodiny s deťmi, pretože ponúka veľký priestor na spanie aj pohodlný pobyt cez deň. Všitá vodoodolná podlaha stanu je zárukou pohodlného prostredia v stane, bez nepríjemného hmyzu. Stan je vybavený úložnými vreckami, pútkami na zavesenie svietidla a aj oknami Climate, ktoré umožnia v stane ľahko regulovať vnútornú teplotu. Tieto okná zároveň zabezpečia dokonalý výhľad na okolie. Stan je dodávaný s prepravným vakom, ktorý ponúka dostatok priestoru pre rýchle a bezproblémové zloženie stanu.

Kľúčové vlastnosti stanu Vango Longleat II Air Herbal 800XL

  • Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
  • Hmotnosť 22,6 kg
  • Priestranný stan až pre 8 osôb
  • Odolná nafukovacia konštrukcia
  • Technológia na potlačenie horenia
  • Tunelový tvar stanu s predsieňou
  • Zatemnený spací priestor stanu Vango
  • Vrecká na ukladanie vecí v priestore na spanie

Vysoká vodoodolnosť

Vonkajší plášť stanu Vango Longleat Air Herbal je vyrobený z vodoodolného kvalitného polyesteru, ktorý ľahko odolá vodnému stĺpcu do 3 000 mm. Vďaka kvalitnej konštrukcii a patentovanému systému Vango TBS II-Tension band si stan poradí aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Materiály potláčajúce horenie

Prvky stanu Vango Longleat Air Herbal sú vyrobené z materiálov potláčajúcich horenie, ktoré spĺňajú európsky bezpečnostný štandard. Spálňa stanu je zatemnená, takže dokonale bráni prieniku slnečného žiarenia a umožní vám ničím nerušený spánok.

Rýchle postavenie stanu

Priloženou pumpičkou AirBeam stan Vango Longleat Air Herbal 800XL nafúknete a postavíte v priebehu niekoľkých minút. Stan je vybavený novým systémom ventilov Airspeed, ktoré sú ľahko prístupné a navrhnuté na ešte jednoduchšie nafúknutie stanu v každej situácii.


Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 8
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou, S dvoma spálňami

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé, BlackOut Bedroom
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 10 000 mm
Materiál konštrukcie Nafukovací tubus
Farba Zelená
Hmotnosť 22,6 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Polyester

Typ

Typ Rodinný

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 705 cm
Šírka 265 cm
Výška 205 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 43 cm
Šírka 80 cm
Výška 43 cm
Kód:  SPTvng0149
Produktové číslo:  5023519186008

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07