Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vango Infinity Single modrý

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vango Infinity Single modrý

Vango Infinity Single je dekovým spacím vakom, ktorý vám pri kempovaní a stanovaní poskytne maximum pohodlia. Extrémne funkčný spací vak je možné používať až pri -11 °C, najvyšší komfort však ponúka pri 8 °C. 1-vrstvá štruktúra s povrchom z polyesterového mikrovlákna a vnútornou výplňou z česaného polyesteru zaistí nízku hmotnosť a rovnomerné rozptýlenie tepla po celom tele. Spací vak Vango Infinity Single je vybavený integrovanou opierkou hlavy, ktorá ešte viac zvýši jeho pohodlie. Rýchle a jednoduché premiestňovanie zipsu umožní jeho tkaný charakter a nechýba ani Zip Guard, ktorý pomáha zamedziť zaseknutiu zipsu v podšívke a tým prispieva k jednoduchému otváraniu a zatváraniu spacieho vaku.

Kľúčové vlastnosti spacieho vaku Vango Infinity Single modrého

  • Dekový 2-sezónny spací vak
  • S extrémnou teplotou -11 °C
  • Vyrobený z mäkkých mikrovlákien
  • Extrémne mäkká podšívka
  • Výplň pomocou dutých vlákien ThermoLock Pro Insulation
  • Spací vak Vango zaistí rovnomerné rozptýlenie tepla po celom tele
  • S integrovanou opierkou hlavy pre maximálne pohodlie
  • Zips Guard zamedzujúci zaseknutiu zipsu
  • Farebné vyhotovenie: modré

Vysoko pohodlný

Spací vak Vango Infinity Single je vyrobený z Polair Micro Shell materiálu, na dotyk mäkkých mikrovlákien, ktorá vynikajú svojou priedušnosťou. Podšívka je extrémne mäkká a ponúka výnimočný tepelný komfort. K tomu prispeje aj výplň pomocou dutých vlákien ThermoLock Pro Insulation, ktorá súčasne zvyšuje odolnosť spacieho vaku. Súčasťou je kompresný obal, ktorý umožní jeho zloženie do kompaktných rozmerov, a oká na zavesenie. Spací vak Vango Infinity Single vám pri výletoch a kempovaní poskytne skutočne skvelé pohodlie.

            

Hmotnosť:
1,6 kg


Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Unisex
Obdobie Letný
Výplň Duté vlákno

Max. výška postavy

Max. výška postavy 190 cm

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota 8 °C
Limitná teplota 3 °C
Extrémna teplota -11 °C

Tvar

Tvar Dekový
Zapínanie Ľavé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 600 g

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPTvng0081
Produktové číslo:  SBPINFINIM23TJ8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14