Obnoviť stránku

Vango Hampton Tall 2 Chair Excalibur

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Vango Hampton Tall 2 Chair Excalibur

Hľadáte kempingové kreslo, ktoré je vhodné pri cestovaní, ale ani v záhrade neurobí hanbu? Kreslo Vango Hampton Tall 2 Chair Excalibur bude to správne. Bude vás fascinovať svojim sviežim dizajnom. Ponúka 6 nastaviteľných polôh, takže budete mať komfort na dovolenke aj v záhrade. Pre ešte väčšie pohodlie má kreslo Vango vystužené sedadlo a zdvihnutú chrbtovú časť. Kreslo Vango Hampton Tall 2 je veľmi silné a spoľahlivé. Je vyrobené z oceľovej konštrukcie, ktorá udrží hmotnosť až 140 kg. Disponuje plochým systémom Fold pre ľahké skladovanie a prepravu. Toto kreslo si obľúbite hlavne pri cestovaní, keď budete predovšetkým v kľude relaxovať.

Kľúčové vlastnosti kresla Vango Hampton Tall 2 vo farbe Excalibur

  • 6 nastaviteľných polôh sedenia
  • Vystužené sedadlo, zdvihnuté dozadu
  • Silné a spoľahlivé, nosnosť až 140 kg
  • Sklopný plochý systém pre ľahké uloženie
  • Kreslo Vango Hampton Tall 2 má oceľovú konštrukciu
  • Poťah z materiálu DuoWeave

Jedinečný poťah kresla Vango Hampton Tall 2 – DuoWeave

Kreslo Vango Hampton Tall 2 je pokryté látkou DuoWeave. Je to nový štruktúrovaný materiál Vango DuoWeave, ktorý poskytuje vynikajúci komfort. Je mimoriadne robustný a zároveň mäkký a jemný na dotyk. Táto tkanina vám poskytne pohodlie, odolnosť a trvanlivosť pri cestovaní  alebo vo vašej záhrade. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 58 cm
Šírka 59 cm
Výška 102 cm

Vlastnosti

Materiál Oceľ
Vlastnosti Skladacie, Polohovací, Kempingová
Nosnosť 140 kg
Kód:  VNG8013
Produktové číslo:  5023518800363

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14