Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vango Bamboo Kids Set Frog

Vango Bamboo Kids Set Frog

Kúpte svojim malým táborníkom krásnu súpravu riadu v originálnom vyhotovení s veselým detským motívom. Praktická súprava Vango Bamboo Kids Frog doslova láka jedlo na tanier. Produkty od popredného britského výrobcu Vango sa vyznačujú vysokou kvalitou materiálov a dokonalým spracovaním. Je to tak aj v prípade súpravy Vango Bamboo, ktorá spĺňa všetky parametre, ktoré od outdoorového riadu očakávate. Súprava je vyrobená zo šetrného bambusového materiálu, ktorý neškodí prírode. Vďaka tomu je riad ľahučký, veľmi odolný a zároveň ekologický. Samozrejmosťou je tiež jeho zdravotná bezproblémovosť. Riad spĺňa všetky európske normy bezpečnosti potravín. Hoci ide o prírodný materiál, Vango Bamboo môžete bez obáv umývať aj v umývačke riadu. Riad vám výborne poslúži nielen na dovolenke v stane, ale napríklad aj na domácej záhradnej party alebo pri popoludňajšom pikniku v prírode.

Kľúčové vlastnosti súpravy Vango Bamboo Kids Frog

  • Detská súprava riadu Vango Bamboo Kids na kempovanie a outdoor
  • Štýlová dizajnová potlač s veselým motívom žaby
  • Ekologický výrobok z udržateľného bambusového materiálu
  • Riad je ľahký a veľmi odolný
  • Spĺňa európske hygienické normy
  • Je možné umývať v umývačke
  • Obsahuje hlboký tanier, plytký tanier, hrnček a detský príbor

Úplne bezpečný riad

Výrobca Vango dbá nielen na kvalitu použitých materiálov a ich spracovanie, ale aj na udržateľnosť zdrojov a zdravotnú bezproblémovosť svojich výrobkov. Riad spĺňa americké (FDA) aj európske (LFGB) normy bezpečnosti potravín. Materiály použité na výrobu prekonávajú normy stanovené Európskou smernicou REACH. Používanie bambusového riadu Vango je teda úplne bezpečné a šetrné k prírode.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Obsah sady Hrnček, Tanier, Lyžica, Vidlička
Materiál riadu Bambus
Počet kusov v súprave 4
Funkcie Vhodné do umývačky
Kód:  VNG8023
Produktové číslo:  5023518799629

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03