Obnoviť stránku

Tunturi F20-R Competence

Super cena
673,31 € Ušetríte 17,69 €

Tunturi F20-R Competence

Horizontálny cyklotrenažér Tunturi F20-R Competence je ideálny pre využitie na rehabilitáciu u ľudí so zníženou pohyblivosťou. Kvalitný masívny rám je vysoko stabilný a má dlhú životnosť. Vďaka nastaviteľnému sedadlu je horizontálny bicykel vhodný pre všetkých ľudí bez ohľadu na výšku. Hladký chod je zabezpečený magnetickým brzdovým systémom a zotrvačníkom s hmotnosťou 9 kg. Mechanizmus stroja umožňuje pohodlné cvičenie v úplnom tichu. Pre jednoduchú manipuláciu je stroj vybavený prepravnými kolieskami. Zapracujte na svojej kondícii s cyklotrenažérom Tunturi! 

Kľúčové vlastnosti cyklotrenažéru Tunturi F20-R Competence

  • Skvelý na použitie počas rehabilitácie
  • Vysokokvalitný stabilný rám s nosnosťou 135 kg
  • Nastaviteľné sedadlo pre ľudí rôznych výšok
  • Magnetický brzdový systém
  • Rotoped Tunturi má zotrvačník s hmotnosťou 9 kg
  • Počítač informuje o hodnotách
  • Dlaňové senzory merajú srdcový tep

Inteligentný počítač a jednoduché nastavenie

Horizontálny bicykel Tunturi je vybavený prehľadným a jednoduchým počítačom, ktorý vám poskytuje všetky informácie, ktoré potrebujete počas cvičenia. Na displeji sa zobrazuje čas, rýchlosť, vzdialenosť, spálené kalórie a srdcový tep počas tréningu. Na meranie tepovej frekvencie sú prítomné dlaňové snímače, ale môžete si zaobstarať aj presnejší hrudný pás. Otočný regulátor umožňuje nastaviť záťaž na stupnici 0-8. 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 52 kg

Nosnosť

Nosnosť 135 kg

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 9 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 168 cm
Šírka 64 cm
Výška 122 cm
Kód:  SPTtun0005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717842028315

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01