Obnoviť stránku

Tunturi AB20 Abdominal Bench

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
92,90 €

Tunturi AB20 Abdominal Bench

Vytvorte si priamo u seba doma efektívne fitness priestory. Vďaka šikmej posilňovacej lavici Tunturi AB20 Abdominal Bench sa budete cítiť vždy skvele ako po fyzickej, tak aj po psychickej stránke. Najlepšie jej možnosti využijete pri posilňovaní brušných svalov, prípadne pri silovom tréningu s jednoručnými činkami. Hlavné výhody tejto lavice vychádzajú z jej jednoduchej a veľmi praktickej konštrukcie s variabilným uhlom nastavenia podložky, ktorá vám dodáva aj perfektnú a hlavne stabilnú oporu. Posilňovacia lavica je vyrobená z robustnej ocele s čiernou práškovanou povrchovou ochranou a disponuje optimálnou nosnosťou.

Kľúčové vlastnosti šikmej posilňovacej lavice Tunturi AB20 Abdominal Bench

  • Nastaviteľná multifunkčná lavica
  • Masívna oceľová konštrukcia
  • Najmä na posilňovanie brušných svalov
  • Kvalitné čalúnenie
  • Protišmykové pätky
  • Výborná skladnosť a manipulácia
  • Dostatočná opora a nosnosť

Posilňovacia lavica s polohovateľnou opierkou chrbta

Šikmá posilňovacia lavica Tunturi AB20 Abdominal Bench je perfektne skladná, takže po cvičení ju uložíte a nezaberie veľa miesta. Celkom iste potešia aj praktické doplnky, akými sú potrebné mäkké čalúnenie, protišmykové pätky alebo komfortné penové valce na oporu nôh. S touto lavicou môžete striedať cviky so širokým spektrom záťaží.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ramená, Hrudník, Paže, Brucho

Typ

Typ Šikmá

Celkový rozmer

Hĺbka 130 cm
Šírka 33 cm
Výška 50 cm

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 8 kg
Kód:  SPTtun0034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717842027851
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12