Obnoviť stránku

Trime ProLife, 60 kapsúl

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
37,90 €

Trime ProLife, 60 kapsúl

Voľné radikály spolu s toxickými škodlivinami vonkajšieho prostredia sú najviac citovaným zdrojom patologických vplyvov na fyziologické procesy človeka a na vývoj degeneratívnych ochorení, teda civilizačných chorôb. V dôsledku moderného životného štýlu dochádza v našom organizme k neprirodzenej prevahe voľných radikálov nad antioxidantmi, čo vedie k tzv. zvýšenému oxidačnému stresu. Práve TRIME ProLife obsahuje Astaxantín a vitamín E, ktoré tento oxidačný stres pomáhajú kompenzovať.

  • Dvojzložková zmes vyvinutá na spomalenie procesu starnutia buniek a ochrane pred oxidatívnym stresom
  • Bio Astaxantín z riasy Haematococcus pluvialis
  • Mimoriadne vysoký antioxidačný potenciál
  • Plnospektrálny prírodný vitamín E, zmes tokoferolov a tokotrienolov z palmy olejnej
  • Čisto rastlinné zdroje, vhodné pre vegetariánov a vegánov
  • Bez GMO, bez využitia pesticídov, toxínov alebo alergénov, bez konzervantov a farbív
  • Vegánska kapsula z rastlinnej celulózy

Pre koho je TRIME ProLife určený:
Dá sa povedať, že takmer pre každého. Naše telo dokáže antioxidanty vytvoriť endogénnou cestou, len na to musia mať potrebné látky ako napríklad zinok, selén, meď. Ďalšou cestou je antioxidanty prijímať v potrave alebo z doplnkov stravy. Čím vyššia záťaž organizmus má, čím horšie stravovacie návyky, tým väčšiu pozornosť by sme mali venovať pravidelnému príjmu antioxidantov.

Aktívne látky:
Bio Astaxantín
Astaxantín je pre svoje unikátne vlastnosti označovaný za kráľa antioxidantov alebo látku budúcnosti. Pripisujú sa mu účinky 800× silnejšie ako má Koenzým Q10, 3000× silnejšie ako má Resveratrol a dokonca 6000× silnejšie účinky ako má vitamín C. Od ostatných antioxidantov sa líšia nielen svojou silou, ale aj jedinečným spôsobom, ktorým chránia bunky nášho organizmu. Toto vzácne prírodné farbivo zo skupiny karotenoidov získavame z mikroriasy Haematococcus pluvialis, pochádzajúcej z ekologickej kultivácie, v bio kvalite. Uzavretý systém pestovania a prísne kontrolované podmienky umožňujú získať absolútne čistý prírodný antioxidant.

Zmes tokotrienolov a tokoferolov
Vitamín E je prírodná zmes tokoferolov a tokotrienolov, ktoré prispievajú k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Zatiaľ čo známejšie tokoferoly sú v prírode zastúpené celkom bežne (predovšetkým ako súčasť semien, orechov a niektorých olejov), tokotrienoly sú oveľa vzácnejšie a súčasne vykazujú mnohonásobne vyššiu efektivitu v ochrane proti oxidatívnemu poškodeniu nášho organizmu. Iba surový olej z palmy olejnej extrahovaný z plodov tejto rastliny (Elaeis Guineensis) poskytuje takto koncentrované množstvo tzv. plného spektra vitamínu E. Koncentráty z tejto červenej palmy predstavujú v súčasnej dobe najlepší zdroj týchto vzácnych tokotrienolov.

Obsah aktívnych látok v 1 kapsule:
Bio Astaxantín 4 mg
Zmes tokotrienolov a tokoferolov 125 mg
Vitamín E (d-alfa tokoferol) 4,4 mg
Zmes tokotrienolov (d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta) 19 mg

Odporúčané dávkovanie:
1 kapsula denne

Zloženie

Bio MCT olej, Zmes tokotrienolov a tokoferolov, Bio Astaxantín.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky astaxanthin

Účinok

Účinok Na detoxikáciu organizmu, Na cholesterol, Na ochranu pokožky
Pre časť tela Cievy, Mozog, Pokožka

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre seniorov

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Škatuľka, dóza

Vlastnosti

Vlastnosti Bez éčok, Bez palmového oleja, Vegan

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 5 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTtrime011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MYT113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13