Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TEREZIA Spánok & Relax 60 kapsúl

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

TEREZIA Spánok & Relax 60 kapsúl

Prírodný produkt kombinujúci účinky starostlivo vybraných bylín medovky lekárskej, valeriány lekárskej, mučenky a levandule, na podporu zdravého zaspávania a navodenia a udržania pokojného a kvalitného spánku.

Zloženie

Jedna kapsula obsahuje 450 mg zmesi SPÁNOK & RELAX [extrakt mučenky pletnej 100 mg, extrakt koreňa valeriány lekárskej 100 mg, extrakt listu medovky lekárskej 100 mg, prášok celej lyofilizovanej huby shii-take, extrakt kvetov levandule lekárskej 5. Obal kapsuly: želatína.

Dávkovanie

1 – 2 kapsuly denne hodinu pred spaním. 


Zloženie

1 kapsle obsahuje 450 mg směsi Spánek-Relax [extrakt mučenky pletní (Passiflora incarnata) 100 mg, extrakt kořene kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) 100 mg, extrakt listu meduňky lékařské (Melissa officinalis) 100 mg, prášek celé lyofilizované houby shii-take (Lentinula edodes), extrakt květů levandule lékařské (Lavandula angustifolia) 50 mg]. Obal kapsle: želatina.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Medovka, rozchodnica ružová, Shiitake

Účinok

Účinok Na stres a nervy, Na spanie (tehotenský)

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 15 rokov (180 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Škatuľka, blister
Kód:  TERSPA747
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006897747
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06