Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TEREZIA Reishi Forte 60 kapsúl

16,90 €

TEREZIA Reishi Forte 60 kapsúl

Výživový doplnok TEREZIA Reishi Forte obsahuje špongiu reishi, ktorá vďaka širokému obsahu cenných látok pre ľudský organizmus patrí medzi najvzácnejšie, zdraviu prospešné huby. Reishi prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu ak udržaniu zdravých obehových funkcií.

Obsah aktívnych látok v 2 kapsuliach:
Reishi 600 mg
- z toho betaglukán 295 mg

Odporúčané dávkovanie:
1 kapsula 2× denne pred jedlom. Kapsula sa prehĺta celá a zapíja vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody. Je možné užívať aj dlhodobo.

Upozornenie:
Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte v suchu do 25 ºC. Kapsulu spotrebujte ihneď po vybratí z blistra. Vhodné pre celiakov, vegetariánov, vegánov. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Zloženie

1 kapsle obsahuje 300 mg prášku celé houby reishi/lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) bez příměsí. Obal kapsle: celulóza.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Reishi

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na srdce a krvný tlak
Pre časť tela Srdce , Obehový systém

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Škatuľka, blister
Kód:  TERHLI789
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006899185
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12