Obnoviť stránku

Temtex tape Classic žltá 5 cm

4,4 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,09 €

Temtex tape Classic žltá 5 cm


Zranený alebo bolestivý sval a kĺb vám dokonale zafixuje bavlnená elastická páska Temtex tape Classic s maximálnou lepivosťou. Hypoalergénne lepidlo je vhodné aj pre deti a ľudí s citlivou pokožkou. Po správnom nalepení pásky Temtex bude držať na koži niekoľko dní. Páska Classic odstraňuje bolesť, aktivuje oslabené svaly, stabilizuje kĺby, podporuje hojenie a odstraňuje opuchy a podliatiny. Má viacero pozitívnych účinkov. Tejpy využíva množstvo špičkových športovcov, dokonca aj niektoré olympijske tímy. Farba pásky je béžová a má rozmery 5 cm × 5 m.

Kľúčové vlastnosti pásky Temtex Classic

  • Páska Temtex Classic neobsahuje latex
  • Odstraňuje bolesť
  • Stabilizuje kĺby
  • Temtex aktivuje oslabené svaly
  • Tejp Classic podporuje liečenie
  • Odstráni opuch a podliatiny

Mimoriadne vlastnosti pásky Temtex Classic

Elastická páska Temtex Classic je vyrobená v rôznych farbách, môže sa roztiahnuť aj zmrštiť, medzi ľuďmi a športovcami sa stáva čoraz populárnejšia. Hmotnosť a hrúbka pásky Temtex je možné prirovnať k ľudskej koži. Pre svoje mimoriadne vlastnosti nájde uplatnenie nielen v športe, ale aj vo fyzioterapii, neurológii, ortopédii, ergoterapii a iných lekárskych disciplínach. 

Vysoká elasticita pásky Temtex Classic

Vysoká hustota bavlnených vlákien a kvalita použitých polymérov zaisťuje pružnosť pásky Temtex až o 160 %. Neobsahuje latex, ktorý je častým zdrojom alergií a kožných vyrážok. Špičkové tejpovacie pásky Temtex Classic sa vyrábajú v Južnej Kórei už od roku 1995. Svoju obľúbenosť si našli u väčšiny vrcholových športovcov. 

Aplikácia tejpu Temtex

Aby bola zaručená maximálna účinnosť tejpu Temtex, musí sa vždy aplikovať na čistú, suchú a oholenú pokožku. Lepí sa vždy na natiahnutú oblasť. Po uvoľnení by sa páska mala pri správnej aplikácii pokrčiť. Po aplikácii ju dlaňou zažehlíme a ďalej neprelepujeme. Pod tejpov vzniká zvýšená cirkulácia a látková výmena. 


Parametre a špecifikácia

Šírka

Šírka 5 cm

Dĺžka

Dĺžka 5 m

Materiál

Materiál Bavlna

Typ

Typ Kineziologický

Farba

Farba Žltá
Kód:  SPT18815
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8809095690101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08