Obnoviť stránku

Temtex tape Classic 5 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 9,70 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,10 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,42 €/ks

Temtex tape Classic 5 cm


Poranený či bolestivý sval a kĺb vám perfektne zafixuje táto bavlnená pružná páska s maximálnou lepivosťou. Použité hypoalergénne lepidlo je vhodné aj pre deti a osoby s citlivou kožou. Po správnom nalepení vydrží na koži niekoľko dní. Odstraňuje bolesť, aktivuje oslabené svaly, stabilizuje kĺby, podporuje hojenie aj odstraňuje opuchy a modriny. Pozitívnych účinkov má nespočetné množstvo. Tejp používa veľa vrcholových športovcov vrátane slovenskej olympijskej reprezentácie. Rozmery tejpu sú 5 cm × 5 m.

Kľúčové vlastnosti tejpu Temtex tape Classic

  • Neobsahuje latex
  • Odstraňuje bolesť
  • Stabilizuje kĺby
  • Aktivuje oslabené svaly
  • Podporuje hojenie
  • Odstraňuje opuchy a modriny

Mimoriadne vlastnosti

Elastická páska vyrábaná v rôznych farbách, ktorá je schopná sa natiahnuť aj zmrštiť, je stále viac obľúbená. Hmotnosťou i hrúbkou sa dá prirovnať k ľudskej koži. Pre jej mimoriadne vlastnosti nachádza uplatnenie nielen v športe, ale aj vo fyzioterapii, neurológii, ortopédii, ergoterapii a ďalších lekárskych odboroch.

Vysoká elasticita

Vysoká hustota bavlnených vláken a kvalita použitých polymérov zaisťujú elasticitu až 160 %. Neobsahuje ani latex, ktorý je častým zdrojom alergií a kožných vyrážok. Špičkové tejpovacie pásky značky Temtex sa vyrábajú v Južnej Kórei už od roku 1995. Obľúbenosť si našli u väčšiny vrcholových športovcov.

Aplikácia tejpu

Aby bola zaistená maximálna účinnosť tejpu, musí sa aplikovať vždy na čistú, suchú a oholenú pokožku. Lepí sa vždy na napnutú oblasť. Po uvoľnení by sa pri správnej aplikácii mala páska zvrásniť. Po nanesení ju dlaňou zažehlíme a už neprelepujeme. Pod tejpom vzniká zvýšená cirkulácia a látková výmena.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová, Biela, Čierna, Červená, Modrá, Oranžová, Ružová, Zelená

Šírka

Šírka 5 cm

Dĺžka

Dĺžka 5 m

Materiál

Materiál Bavlna

Typ

Typ Kineziologický
Kód:  NADob103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09