Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tejpy.cz Chladivá 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tejpy.cz Chladivá 500 ml

Emulzia Tejpy.cz Chladivá je vhodná na masáž pred športovou záťažou a na následné uvoľnenie. Obsahuje výťažok z Boswelie serrata, ktorá vyniká svojim protizápalovým účinkom, borovicu, eukalyptus a mätu. Ponúka skvelú kĺzavosť, čo uľahčí masáž a súčasne pokožku pomáha prekrvovať, regenerovať a vyživovať. Vyniká svojím postupným a dlhotrvajúcim chladivým účinkom. Emulzia Tejpy.cz Chladivá umožní príjemnú masáž svalov. 

Kľúčové vlastnosti emulzie Tejpy.cz Chladivá 500 ml

  • Emulzia vhodná na masáž pred športovou záťažou a na následné uvoľnenie
  • Obsahuje výťažok z Boswelie serrata, borovicu, eukalyptus a mätu
  • Ponúka skvelú kĺzavosť
  • Emulzia Tejpy.cz Chladivá pokožku prekrvuje, regeneruje a vyživuje
  • S postupným a dlhotrvajúcim chladivým účinkom

Zloženie: 
Aqua, Paraffinum Liquidum, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Menthol, Glyceryl Stearate, Boswellia Serrata Gum Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Mentha Piperita Oil, Limonene, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil,Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Linalool.

Objem: 
500 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Typ Masážny
Účinok na Svaly

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Objem 0,5 l
Typ Chladivá, Masážna
Kód:  SPTtej0072
Produktové číslo:  TEJMECH500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04