Obnoviť stránku

Tatranský bylinný gél – hrejivý 250 ml

6,13 €

Tatranský bylinný gél – hrejivý 250 ml

Prajete si mať pokožku, ktorá by bola perfektne vyživená a pružná? V tom prípade vás určite nadchne masážny olej GREEN IDEA.

Kľúčové vlastnosti masážneho oleja Tatranský bylinný gél – hrejivý 250 ml

  • Vaša pokožka si zaslúži starostlivosť v podobe masážneho oleja
  • Jeho objem je 250 ml

Zloženie

Zloženie (INCI):  Aqua, Alcohol denat., Glycerín, Camphor, Abies Alba Needle Oil, Pinus Mugo Pumilio Twig/Leaf Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Propylene Glycol, Gentiana Lutea Root Extract, Veronica Officinalis Leaf Extract, Althea Officinalis Root Extract, Malva Sylvestris Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Thymus Vulgaris Oil, Metyl Nicotinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, CI 16185, D-limonén, Eugenol, Linalool

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Vlastnosti

Objem 0,25 l
Typ Hrejivá, Masážna

Účinok

Účinok Na každodenné použitie

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPTGImix16
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  371

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01