Obnoviť stránku

Swanson Turmeric & Black Pepper (Kurkuma a čierne korenie), 60 rastlinných kapsúl

8,57 €

Swanson Turmeric & Black Pepper (Kurkuma a čierne korenie), 60 rastlinných kapsúl

Od dávnych čias používali indickí ajurvédski bylinkári kurkumu ako podporu kardiovaskulárneho systému, funkcie pečene a mobility kĺbov. Moderná veda odhalila, že kurkuma obsahuje jedinečné fytochemikálie známe ako kurcuminoidy, ktoré majú silné antioxidačné účinky, zvyšujú aktivitu endogénnych enzýmov a antioxidantov v tele, čím sa uvoľňujú voľné radikály. Výživový doplnok Swanson Turmeric & Black Pepper (Kurkuma a čierne korenie) podporuje zdravie kĺbov a je antioxidantom, ktorý neutralizuje voľné radikály.

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte jednu kapsulu raz až dvakrát denne.

Upozornenie:
Iba pre dospelých. Ak ste tehotná alebo dojčíte, užívate lieky, poraďte sa so svojím lekárom skôr, ako začnete tento liek alebo akýkoľvek liek používať, najmä ak máte alebo ste mali problémy so žlčníkom. Ak sa u vás objavia gastrointestinálne problémy, prestaňte ho používať. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie

V 2 kapsulách: certifikovaná organická kurkuma (Curcuma longa) (podzemok) 600 mg, certifikované organické čierne korenie (Piper nigrum) (ovocie) 5 mg.
Ďalšie zložky: hypromelóza (rastlinná kapsula), oxid kremičitý, horečnatá soľ mastnej kyseliny.


Parametre a špecifikácia

Účinok

Pre časť tela Kostičky, Kĺby, Obehový systém

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Kód:  SPT16585
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  87614116136

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06