Obnoviť stránku

Swanson Ashwagandha Ultimate KSM-66, 250 mg, 60 rastlinných kapsúl

5 1 hodnotení
12,90 €

Swanson Ashwagandha Ultimate KSM-66, 250 mg, 60 rastlinných kapsúl

Výživový doplnok Swanson Ashwagandha Ultimate obsahuje KSM-66, čo je vysoko koncentrovaný extrakt z ashwagandha, vyrobený výhradne z organického koreňa ashwagandha. Pri jeho spracovávaní postupmi tzv. Green Chemistry dochádza k zachyteniu kvintesencie byliny, vrátane zlúčenín rozpustných vo vode aj v tukoch, bez použitia alkoholu alebo chemických rozpúšťadiel. V balení prípravku Swanson Ashwagandha Ultimate KSM-66 nájdete 60 rastlinných kapsúl.

Odporúčané dávkovanie:
Ako doplnok stravy užívajte 1 kapsulu 1 až 2× denne s vodou.

Aktívne látky v 1 kapsule / % RHP*
KSM-66 Ashwagandha Extract (vyrobený z certifikovanej organickej ashwagandha) (Withania somnifera) (koreň) – 250 mg/nie je stanovená
* % RHP – denná referenčná hodnota príjmu

Upozornenie:
Iba pre dospelých. Ak ste tehotná alebo dojčíte alebo užívate lieky na predpis, poraďte sa so svojím lekárom skôr, ako začnete tento liek používať. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživový doplnok nie je určený ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme, pri teplote do 25 °C.

Zloženie

KSM-66 Ashwagandha Extract (vyrobený s certifikovaným organickým ashwagandha) (Withania somnifera) (koreň)
Ďalšie látky: hypromelóza (rastlinná kapsula), ryžové otruby, oxid kremičitý, magnézium stearát.

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Kapsuly

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Ašvaganda
Kód:  SPT16671
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  87614210032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11