Obnoviť stránku

Street Surfing Freeride 39" The Wolf - artist series

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Street Surfing Freeride 39" The Wolf - artist series

Longboard Freeride 39" so zapusteným truckom a zníženým ťažiskom vyniká vysokou stabilitou a odrážanie nie je tak náročné. Perfektne sa hodí predovšetkým pre dlhšie vzdialenosti a jazdu z kopca. Doska na prvý pohľad zaujme svojím štýlovým vzhľadom.

Kľúčové vlastnosti

  • Je určený predovšetkým pre carving, cruising, downhill a freeride
  • Kvalitná doska vyrobená z 9 vrstiev javora a stredným konkávnym prehnutím 0,79 cm vytvorí skvelú oporu pri jazde
  • Rázvor medzi kolieskami o veľkosti 76,2 cm v kombinácii so zapusteným truckom a zníženým ťažiskom zaisťuje dostatočnú stabilitu
  • Rozmer dosky: 99,1×24,6 cm
  • Hmotnosť: 3,2 kg
  • Maximálna nosnosť: 100 kg

Stvorené pre dlhé vzdialenosti a jazdu z kopca

Tento longboard je ako stvorený pre väčšie vzdialenosti a pohodovú jazdu z kopca. Vyniká predovšetkým 7" zapusteným ALU truckom a zníženým ťažiskom, vďaka čomu vám doska poskytne vysokú stabilitu. Doska z kvalitného javora, ložiská ABEC 9 a kolieska o veľkosti 70×51 mm zabezpečia maximálny pôžitok z jazdy.

Štýlový vzhľad

Doska sa hodí ako pre carving, tak pre cruising, downhill alebo tiež freeride. Očarí vás svojimi vlastnosťami, ktoré zaistia naozaj skvelú jazdu, ale aj svojím výborným dizajnom, ktorý zaujme naozaj všade.

Kód:  SPT5324
Produktové číslo:  813398022017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13