Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stormred Visor W, biela

4,2 18 hodnotení
Zľavnené
63,90 €

Stormred Visor W, biela

Lyžiarska prilba Stormred Visor W

Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré by nemali chýbať vo výbave žiadneho lyžiara alebo snovbordistu, je kvalitná prilba. Lyžiarska prilba Stormred Visor so zabudovaným zorníkom vás spoľahlivo ochráni pred zranením a vďaka elegantnému dizajnu aj skvele vyzerá. Osloví vás predovšetkým precíznym spracovaním, jednoduchým nastavením a maximálnym komfortom.

Lyžiarska prilba Stormred Visor W

Odolná konštrukcia prilby Stormred

Lyžiarska prilba Stormred Visor W disponuje špeciálnou konštrukciou In-mold s malou hmotnosťou, ktorá dokonale absorbuje nárazy a zaručuje tak maximálnu ochranu hlavy. Lyžiarska prilba Stormred Visor W je vybavená celkom desiatimi vetracími otvormi a mäkkými, hrejivými náušníkmi. Okrem kvalitného spracovania vás helma poteší aj elegantným dizajnom bielej farby.

Lyžiarska prilba Stormred Visor W

Špičková ochrana hlavy i očí

Súčasťou lyžiarskej prilby Stormred Visor W je zabudovaný zorník, takže nie je potrebné samostatne dokupovať lyžiarske okuliare. Na ľahké a rýchle prispôsobenie veľkosti prilby na vašu hlavu je k dispozícii praktické koliesko na zadnej strane. Lyžiarska prilba Stormred Visor W má hmotnosť len 490 gramov, takže vás nebude ťažiť ani pri dlhšom nosení.

Lyžiarska prilba Stormred Visor W

Kľúčové vlastnosti
prilby Stormred VISOR W

  • Kvalitná a ľahká konštrukcia
  • Hmotnosť 490 gramov
  • Veľkosti 54 – 60 cm
  • Prispôsobenie veľkosti pomocou kolieska
  • Biela farba
  • Integrovaný štít na ochranu očí
  • Celkovo desať vetracích otvorov
  • Štýlové vyhotovenie

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Určenie

Určené pre Mužov, Ženy
Typ prilby Mäkké uši, So štítom

Veľkosť

Hmotnost 490 g
Veľkosť M
Obvod hlavy 57 cm, 58 cm
Veľkosť (obvod hlavy) 57–58 cm

Ďalšie vlastnosti

Ventilácia 10 ventilačných otvorov
Konštrukcia In mold
Kód:  SPTstr05nad
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SPTstr05nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01