Obnoviť stránku

Stimulácia kvapky

5,90 €

Stimulácia kvapky

Doplnok stravy Biovitality – Pharmaline Stimulácia obsahuje bylinný komplex, ktorý slúži na stimuláciu tela i mysle pri únave a vyčerpanosti. Bylinný komplex je bohatý na látky, ktoré podporujú vitalitu a vytrvalosť. Komplex znižuje únavu a prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu. Stimuluje lepší duševný aj fyzický výkon a podporuje motiváciu, zvyšuje koncentráciu a schopnosť učenia.

Obsah aktívnych látok v dennej dávke (2 – 4 ml):
Guarana stand. extrakt 150 – 300 mg
Kotvičník zemný stand. extrakt 60 – 120 mg
Maca stand. extrakt 50 – 100 mg
Klanopraška čínska stand. extrakt 40 – 80 mg
Zelená káva stand. extrakt 40 – 80 mg
Ginko dvojlaločné stand. extrakt 30 – 60 mg
Zelený čaj stand. extrakt 30 – 60 mg

Odporúčané dávkovanie:
2 – 4 ml (30 – 60 kvapiek) denne. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné upozornenia:
Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Ukladať mimo dosahu detí! Nie je vhodné pre osoby s poruchami zrážanlivosti krvi.

Krajina pôvodu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  voda, jemný lieh (minimálne 35 obj. % alk. /etanolu), Guarana (Paulinia cupana) štandardizovaný extrakt, Kotvičník zemný (Tribulus terrestris) štandardizovaný extrakt, Maca (Lepidium meyenii) štandardizovaný extrakt, Klanopraška čínska (Schizandra chinensis) štandardizovaný extrakt, Zelená káva (Coffea arabica) štandardizovaný extrakt, Jinan dvojlaločný (Ginkgo biloba) štandardizovaný extrakt, Zelený čaj (Camellia sinensis) štandardizovaný extrakt

Parametre a špecifikácia

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 50 ml
Kód:  SPTgimix195
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14