Obnoviť stránku

Stimulácia kvapky

5,93 €

Stimulácia kvapky

Doplněk stravy Biovitality - Pharmaline Stimulace obsahuje bylinný komplex, který slouží ke stimulaci těla i mysli při únavě a vyčerpanosti. Bylinný komplex je bohatý na látky, které podporují vitalitu a vytrvalost. Komplex snižuje únavu a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Stimuluje lepší duševní i fyzický výkon a podporuje motivaci, zvyšuje koncentraci a schopnost učení.

Obsah aktivních látek v denní dávce (2 - 4 ml):
Guarana stand. extrakt 150 - 300 mg
Kotvičník zemní stand. extrakt 60 - 120 mg
Maca stand. extrakt 50 - 100 mg
Klanopraška čínská stand. extrakt 40 - 80 mg
Zelená káva stand. extrakt 40 - 80 mg
Jinan dvoulaločný stand. extrakt 30 - 60 mg
Zelený čaj stand. extrakt 30 - 60 mg 

Doporučené dávkování:
2 - 4 ml (30 - 60 kapek) denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Skladování:
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

Všeobecná upozornění:
Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Ukládat mimo dosah dětí! Není vhodné pro osoby s poruchami srážlivosti krve.

Země původu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  voda, jemný lieh (minimálne 35 obj. % alk. /etanolu), Guarana (Paulinia cupana) štandardizovaný extrakt, Kotvičník zemný (Tribulus terrestris) štandardizovaný extrakt, Maca (Lepidium meyenii) štandardizovaný extrakt, Klanopraška čínska (Schizandra chinensis) štandardizovaný extrakt, Zelená káva (Coffea arabica) štandardizovaný extrakt, Jinan dvojlaločný (Ginkgo biloba) štandardizovaný extrakt, Zelený čaj (Camellia sinensis) štandardizovaný extrakt

Parametre a špecifikácia

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 50 ml
Kód:  SPTgimix195
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60086

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12