Obnoviť stránku

Sportop Spirit XT285

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportop Spirit XT285

Radi športujete a udržujete sa v perfektnej kondícii?Chcete trénovať aj pri nepriaznivom počasí? Nemáte čas dochádzať do posilňovne?  Nestrácajte čas dochádzaním a zacvičte si v pohodlí svojho domova s bežeckým pásom Sportop Spirit XT285, ktorý vám zaistí rovnaký tréning ako v posilňovni. Maximálne využijete svoj čas a vďaka prednastaveným programom si zvolíte tréning, ktorý vám presne vyhovuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon motora 2,75 HP (maximálne 4,25 HP)
  • Regulácia rýchlosti (1-18 km / h)
  • Elektronicky ovládaný sklon (0-12%)
  • Skladací rám, držiak na fľaše
  • LCD displej s podsvietením
  • Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach
  • Bezkontaktné meranie tepovej frekvencie (kompatibilný so snímačmi POLAR)
  • Ľahké premiestňovanie - pojazdné kolieska
  • Vstavané reproduktory
  • 10 programov

V pohodlí vášho domova

Tento pás je vybavený motorom s trvalým výkonom 2,75 konských síl (maximálne 4,25). Pomocou tlačidiel si pohodlně nastavíte rýchlosť, ktorá vám vyhovuje. V madlách sú potom umiestnené senzory na snímanie tepovej frekvencie a tlačidlá na ovládanie rýchlosti či náklonu. Sklon pásu je možné nastaviť v rozmedzí 0 až 12 %, takže sa rozhodne nebudete nudiť!

Na prehľadnom displeji s modrým podsvietením sa zobrazujú hodnoty aktuálnej rýchlosti, času, prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, sklonu, srdcového tepu a počtu kôl. Voliť možno medzi 8 programami, pričom päť ich je prednastavených, dva sú podľa tepovej frekvencie a jeden manuálny, ktorý si prispôsobíte podľa svojej potreby.

Bezpečnosť predovšetkým

Pri športe je dôležitá bezpečnosť a preto je na páse umiestnená bezpečnostná poistka, ktorá v prípade nehody ihneď vypne stroj. Nesmiernou výhodou je systém odpruženia, ktorý oddeľuje bežeckú plochu od rámovej konštrukcie, čím netrpia nohy a kĺby pri dopade. Zaiste oceníte držiak pre fľašu alebo odkladaciu plochu na menšie predmety, napríklad: šperky alebo mobilný telefón. Na ľahké premiestňovanie slúžia transportné kolieska a po zložení do vertikálnej polohy zaberie v dome minimum miesta.

Parametre a špecifikácia:
Rozmer výrobku: 193 × 89 × 132 cm
Rozmery v zloženej polohe: 112,5 × 88,5 × 154 cm
Hmotnosť: 96 kg
Nosnosť: 160 kg
Rozmer pásu: 140 × 51 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 96 kg

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 18 km/h

Výkon

Výkon motora 2,75 HP (2 050,7 W)
Maximálny výkon 4,25 HP (3 169,2 W)

Nosnosť

Nosnosť 160 kg

Typ náklonu

Typ náklonu Elektrický
Maximálny náklon 12 °

Celkový rozmer

Šírka 89 cm
Výška 132 cm
Hĺbka 193 cm
Kód:  SPT5056
Produktové číslo:  8594172230294

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09