Obnoviť stránku

Sportop Spirit XT185

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportop Spirit XT185

Radi športujete a udržujete sa v perfektnej kondícii? Nemáte čas dochádzať do posilňovne? Nestrácajte čas dochádzaním a zacvičte si v pohodlí svojho domova s týmto bežeckým pásom Sportop Spirit XT285, ktorý vám zaistí rovnaký tréning ako v posilňovni. Maximálne využijete svoj čas a vďaka prednastaveným programom si zvolíte tréning, ktorý vám presne vyhovuje.

kľúčové vlastnosti

  • Výkon motora 2,75 HP (maximálne 4 HP)
  • Regulácia rýchlosti (1-18 km / h)
  • Elektronicky ovládaný sklon (0-10%)
  • Skladací rám, držiak na fľaše
  • LCD displej s podsvietením
  • Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach
  • Ľahké premiestňovanie - pojazdné kolieska
  • Zabudovaný ventilátor pre ochladzovanie pri behu
  • 6 programov

V pohodlí vášho domova

Tento pás je vybavený motorom s trvalým výkonom 2,75 konských síl (maximálne 4 HP). Pomocou tlačidiel si pohodlne nastavíte rýchlosť, ktorá vám vyhovuje. V madlách sú potom umiestnené senzory pre snímanie tepovej frekvencie a tlačidlá pre ovládanie rýchlosti či náklonu. Sklon pásu je možné nastaviť v rozmedzí 0 až 10%, takže sa rozhodne nebudete nudiť!

Na prehlednom displeji s modrým podsvietením sa zobrazujú hodnoty aktuálnej rýchlosti, času, prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, sklonu, srdcového tepu a počet kôl. Voliť možno medzi 6 programami, z ktorých 5 ich je prednastavených a 1 je manuálna, ktorý si nastavíte podľa svojho.

bezpečnosť predovšetkým

Pri športe je dôležitá bezpečnosť a preto je na páse umiestnená bezpečnosťou poistka, ktorá v prípade nehody ihneď vypne stroj. Nesmiernou výhodou je systém odpruženia, ktorý oddeľuje bežeckú plochu od rámovej konštrukcie, čím netrpia nohy a kĺby pri dopade. Zaiste oceníte držiak na fľašu alebo odkladaciu plochu na menšie predmety, napríklad: šperky alebo mobilný telefón. K ľahkému premiestňovanie slúžia transportné kolieska a po zložení do vertikálnej polohy zaberie v dome minimum miesta.

Parametre a špecifikácie:
Rozmer výrobku: 180 × 89 × 132 cm
Rozmery v zloženej polohe: 108 × 88,5 × 154 cm
Hmotnosť: 90 kg
Nosnosť: 125 kg
Rozmer pásu: 127 × 51 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 90 kg

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 18 km/h

Výkon

Výkon motora 4 HP (2 982,8 W)

Nosnosť

Nosnosť 125 kg

Celkový rozmer

Šírka 180 cm
Výška 89 cm
Hĺbka 132 cm
Kód:  SPT5055
Produktové číslo:  8594172230287

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18