Obnoviť stránku

Sportop Esprit ST70

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sportop Esprit ST70

Radi športujete a udržiavate sa v perfektnej kondícii? Chcete trénovať aj za nepriaznivého počasia? Nemáte čas dochádzať do posilňovne? Nestrácajte čas dochádzaním a zacvičte si v pohodlí svojho domova s bežeckým pásom Sportop Esprit ST70, ktorý vám zaistí rovnaký tréning ako v posilňovni. Maximálne využijete svoj čas a vďaka prednastaveným programom si zvolíte tréning, ktorý vám presne vyhovuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon motora 1,5 HP (maximálne 2,25 HP)
  • Regulácia rýchlosti (1 – 16 km/h)
  • Elektronicky ovládaný sklon (0 – 12 %)
  • Skladací rám, držiak na fľaše
  • LCD displej s podsvietením
  • Snímače tepovej frekvencie v rukovätiach
  • 12 prednastavených programov a 1 voliteľný
  • Ľahké premiestňovanie – pojazdné kolieska

V pohodlí vášho domova

Tento pás je vybavený motorom s trvalým výkonom 1,5 konských síl (maximálne 2,25). Pomocou tlačidiel si pohodlne nastavíte rýchlosť, ktorá vám vyhovuje. V rukovätiach sú umiestnené senzory na snímanie tepovej frekvencie a tlačidlá pre ovládanie rýchlosti či náklonu. Sklon pásu je možné nastaviť v rozmedzí 0 až 12 %, takže sa rozhodne nebudete nudiť! Na prehľadnom displeji s modrým podsvietením sa zobrazujú hodnoty aktuálnej rýchlosti, času, prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, sklonu a srdcového tepu. Voliť možno medzi 12 programami s možnosťou 1 voliteľného, ktorý si prispôsobíte podľa svojich potrieb.

Bezpečnosť predovšetkým

Pri športe je dôležitá bezpečnosť a preto je na páse umiestnená bezpečnostná poistka, ktorá v prípade nehody ihneď vypne stroj. Nesmiernou výhodou je systém odpruženia, ktorý oddeľuje bežeckú plochu od rámovej konštrukcie, čím netrpia nohy a kĺby pri dopade. Zaiste oceníte držiak na fľašu alebo odkladací priestor na menšie predmety, napríklad šperky alebo mobilný telefón. Na ľahké premiestňovanie slúžia transportné kolieska, a po zložení do vertikálnej polohy zaberie v dome minimum miesta.

Parametre a špecifikácie
Rozmer výrobku: 160 × 74 × 125 cm
Rozmery v zloženej polohe: 80 × 74 × 147 cm
Hmotnosť: 59,7 kg
Nosnosť: 120 kg
Rozmer pásu: 120 × 42 cm

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 59,7 kg

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 16 km/h

Výkon

Výkon motora 2,25 HP (1 677,83 W)

Nosnosť

Nosnosť 120 kg

Celkový rozmer

Šírka 74 cm
Výška 160 cm
Hĺbka 125 cm
Kód:  SPT5059
Produktové číslo:  8594172230249

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08