Obnoviť stránku

Sportop Esprit CT80

Príslušenstvo k tovaru

Sportop Esprit CT80

Športujte aj v pokoji vášho domova ako vo fitnes centre. S bežeckým pásom Sportop Esprit si môžete ísť zabehať bez toho, aby ste museli odchádzať z vášho bytu či domu. Pás je vhodný pre športové aktivity žien i mužov s maximálnou hmotnosťou 130 kilogramov.

Kľúčové vlastnosti

  • Bežecký pás pre domáce použitie
  • Vhodné pre mužov a ženy
  • Vynikajúce VCS odpruženie
  • Možnosť bežať rýchlosťou až 16 km/h
  • Vyberte si z piatich užívateľských programov
  • Maximálna nosnosť až 130 kg
  • Zabudovaný vetráčik vás ochladí

Vytvarujte si postavu do plaviek

Zariadenie je vyhotovené z pevného a odolného materiálu, ani mohutní muži sa nemusia báť oprieť o rukoväte, v ktorých je zabudovaný merač tepovej frekvencie. Vďaka VCS odpruženiu nebudú vaše kolená trpieť ani pri dlhšom športovom výkone. Na spodnej časti sú umiestnené kolieska pre jednoduché premiestňovanie. Na čele tejto konštrukcie je integrovaný držiak na vodu, pre časopis či váš mobilný telefón. Športové zariadenie disponuje štandardným výkonom motora s hodnotou 1,75 HP a maximálnym výkonom až 2,5 HP. Podľa vašej potreby nastavujte rýchlosť od 1 do 16 km/h.

Na LCD displeji si môžete pohodlne prečítať všetky informácie týkajúce sa dĺžky športovej aktivity, zvolenej náročnosti či aktuálnej tepovej frekvencie. Na výber je 5 užívateľských programov a dva programy podľa tepovej frekvencie. Pomocou 6 tlačidiel dokážete zvyšovať a znižovať rýchlosť pásu podľa vlastnej potreby.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 77 kg

Typ

Typ Motorový

Maximálna rýchlosť

Maximálna rýchlosť 16 km/h

Výkon

Výkon motora 1,75 HP (1 305 W)
Maximálny výkon 2,5 HP (1 864,3 W)

Nosnosť

Nosnosť 130 kg

Typ náklonu

Typ náklonu Elektrický
Maximálny náklon 12 °

Celkový rozmer

Šírka 775 cm
Výška 137,5 cm
Hĺbka 177,5 cm
Kód:  SPT5060
Produktové číslo:  8594172230256

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09