Obnoviť stránku

Sportique Riding cream woman

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportique Riding cream woman

Sportique

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

SPORTIQUE Muscle gél

Vyskúšajte účinnú ochranu pred nepríjemnou bolesťou, ktorá vzniká častým a namáhavým trením pri najrôznejších športových aktivitách. Krém Riding cream bol špeciálne vyvinutý pre ženy, aby sa dokonale prispôsobil citlivej pokožke, ktorá je vystavená treniu, zvýšenej teplote, vlhkosti a rozsiahlemu podráždeniu. Teraz sa môžete bez obáv venovať vášmu obľúbenému športu bez akýchkoľvek obmedzení!
Krém Sportique pochádza od známeho výrobcu, ktorého   filozofiou je využitie iba rastlinných a prírodných zdrojov, ako sú byliny, rastlinné oleje a tuky. Kozmetika Sportique neobsahuje ropné ani syntetické suroviny, ktoré by mohli vyvolať alergie a sú častým zdrojom toxínov a karcinogénov. Všetky výrobky získali certifikáty a potvrdenie o mikrobiologickej a dermatologickej neškodlivosti a nie sú testované na zvieratách.
Unikátna emulzia obsahuje vysoké percento bambuckého masla a ďalšie prírodné látky a oleje, ako je napríklad olej z indickej byliny neem a ozonizovaný olivový olej. Tieto výťažky sú známe vďaka svojim antimikrobiálnym, antivirálnym a fungicídnym účinkom, a preto môžete krém aplikovať pod akýkoľvek špeciálny odev či obuv. Textúra krému totiž nenarušuje neoprénové odevy a ani prírodné či polypropylénové vlákna športových odevov. Minimálny obsah silikónov zaistí dokonalú kĺzavosť a vďaka obsiahnutým látkam sa na pokožke vytvorí veľmi jemný ochranný film. Vďaka tomu bude vaša pokožka dokonale chránená pred akýmkoľvek podráždením.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený na ochranu citlivých miest, ktoré sú veľmi namáhané trením pri všetkých športových aktivitách
  • Obsahuje vysoké percento bambuckého masla, olej z indickej byliny neem a ozonizovaný olivový olej
  • Emulzia pomáha upokojiť podráždenie, ale predovšetkým obmedzí riziko jeho vzniku
  • Krém vyniká antimikrobiálnymi, antivirálnymi a fungicídnymi účinkami
  • Krém možno aplikovať pod špeciálny športový odev aj pod ponožky do športovej obuvi
  • Obsahuje 100 ml

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Pokožka

Objem

Objem 100 ml
Kód:  SPT873
Produktové číslo:  891197001709

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04