Obnoviť stránku

Sportique Muscle gél

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportique Muscle gél

Sportique

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

SPORTIQUE Muscle gél

Trápi vás nepríjemná bolesť svalov a kĺbov? Nenechajte sa ďalej obmedzovať pri každodenných aj športových aktivitách a doprajte si úľavu v podobe chladivého gélu od známeho výrobcu Sportique. Jeho filozofiou je využitie iba rastlinných a prírodných zdrojov, ako sú byliny, rastlinné oleje a tuky. Kozmetika Sportique neobsahuje ropné ani syntetické suroviny, ktoré by mohli vyvolať alergie a sú častým zdrojom toxínov a karcinogénov. Všetky výrobky získali certifikáty a potvrdenie o mikrobiologickej a dermatologickej neškodlivosti a nie sú testované na zvieratách.
Regeneračný krém Muscle Gél obsahuje esenciálne oleje a bylinné výťažky z arniky, zázvoru, klinčekov a borovice na okamžité utlmenie bolesti svalov a kĺbov a účinne napomáha k následnému zlepšeniu ich hybnosti. Vďaka výťažkom zo šišaku (Scutellaria) sa uvoľňujú endorfíny na povrchu kože, čo napomáha k rýchlejšiemu uvoľneniu a celkovej relaxácii.

Kľúčové vlastnosti

  • Účinná úľava pre bolestivé svaly a kĺby
  • Obsahuje esenciálne oleje a bylinné výťažky (arnika, zázvor, klinček, borovica a i.)
  • Preukázateľne tlmí bolesť a napomáha k zlepšeniu hybnosti bolestivého svalstva a kĺbov
  • Príjemná chladivosť gélu
  • Výťažok zo šišaku (Scutellaria) pre rýchlejšiu úľavu a relaxáciu
  • Obsahuje 100 ml

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Masážny
Účinok na Svaly

Objem

Objem 100 ml
Kód:  SPT871
Produktové číslo:  891197001747

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11