Obnoviť stránku

Spokey Teel II

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Spokey Teel II

Spokey Teel II fitness je všestranne použiteľný masážny a posilňovací valček. Možno ho použiť ako penovú masážnu pomôcku, ale aj na posilňovanie niektorých častí tela. S masážnym valčekom ľahko uvoľníte svoje natiahnuté a stuhnuté svaly. Masážny valček Spokey je vyrobený z kvalitnej peny EVA a tvrdého dutého jadra z materiálu ABS. Vďaka tomu je odolný voči mechanickému poškodeniu. Pevný dutý stred zaisťuje dlhodobú životnosť valčeka. Špeciálne navrhnutý dizajn s 3D povrchom dokáže dokonale simulovať ruku maséra. Valček Teel II fitness sa vďaka tomu stane vašou vynikajúcou pomôckou na každodennú masáž a cvičenia.

Kľúčové vlastnosti masážneho valčeka Spokey Teel II fitness

  • Valček Tell II fitness je všestranne použiteľný na každodenné posilňovanie a masáž
  • 3D povrch a špeciálny dizajn dokáže simulovať ruku maséra
  • Valček Spokey uvoľní vaše natiahnuté svaly a zníži ich bolesť
  • Použitie modrého valčeka podporuje cirkuláciu krvi a obnoví elasticitu vo vašich svaloch
  • Valček má priemer 14,5 cm a dĺžku 33,5 cm
  • Kvalitný materiál a premyslená konštrukcia zvyšuje odolnosť a zaisťuje dlhú životnosť masážneho valčeka

Masážna pomôcka na každý deň

Modrý valec dlhý 33,5 cm s priemerom 14,5 cm oceníte pri cvičení jogy alebo pilates, ale aj pri uvoľňovaní natiahnutých a stuhnutých svalov. Špeciálne navrhnutý dizajn valčeka v kombinácii s materiálom, z ktorého je vyrobený, simuluje ruku maséra. Široké ploché tvary simulujú dotyk dlane, dlhé duté tvary nahradia dotyk prstov a malé pevné tvary sú vyrobené tak, aby pripomínali končeky prstov. Masážna pomôcka Spokey Teel II fitness sa stane vaším každodenným pomocníkom pri cvičení aj relaxácii.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Modrá
Dĺžka 33 cm
Priemer 14 cm
Kód:  SPTbd1038
Produktové číslo:  5902693209256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18