Obnoviť stránku

Sony SmartBand 2 SWR12 White

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SmartBand 2 SWR12 White

Posuňte používanie vášho mobilného zariadenia o niekoľko úrovní vyššie. Použitie tohto jednoduchého komponentu vám umožní komunikovať s okolitým svetom ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Pomocou módneho a veľmi dobre vyzerajúceho náramku budete mať vždy dokonalý prehľad o vašich športových aktivitách, prichádzajúcich hovoroch alebo textových správach.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý pomocník na každodenný život
  • Nenásilnou formou upozorňuje na hovory či správy
  • Možnosť celkového prehľadu o vašich športových aktivitách
  • Veľká výdrž batérie
  • Vymeniteľné náramky v niekoľkých farbách
  • Ľahké spárovanie s mobilným zariadením

Módny doplnok pre každého

Tento drobný doplnok vo forme náramkových hodiniek nenásilne dozdobí váš každodenný športový, pracovný alebo voľnočasový odev. Silikónový pásik tvoriaci hlavnú časť komponentu sa dá ľahko vymeniť. Vďaka tomu získate nekonečnú škálu možností farebných kombinácií. Dotykový displej bol zasadený do pevného plastového puzdra odolného voči poškodeniu. Už po prvom nasadení nebudete chcieť hodinky zložiť. Preto je výrobok vodotesný do hĺbky celých troch metrov. Batériu stačí nabíjať len raz za 48 hodín. Zariadenie môžete ľahko spárovať s mobilným telefónom alebo tabletom pomocou bluetooth 4.0. Komponent je schopný komunikovať s operačnými systémami Android 4.4, iOS 8.2 a vyšším.

Nepreberné množstvo možností

Náramok vám ako verný priateľ bude oznamovať prichádzajúce správy, e-maily alebo hovory. Slabé vibrácie sprevádzané signálom LED diódy vás nebudú vyrušovať pri pracovnom nasadení či dôležitom rokovaní. Hodinky vám umožnia aj prechádzať kalendár v mobilnom telefóne. Vstávanie už tiež nebude žiadny problém. Náramok vás zaručene dostane z postele.
Monitorujte svoj každodenný životný štýl a majte prehľad o rýchlosti vášho tepu pri chôdzi či športovej záťaži. Aplikácia Lifelog vám pomocou hodiniek presne ukáže, koľko krokov ste za deň urobili, aký kvalitný bol váš spánok alebo koľko kalórií vás ešte čaká spáliť. S týmto miniatúrnym komponentom budete mať svoj život v hrsti ako nikto iný.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 48 h (2 d)
Kód:  SOM3055a1c
Produktové číslo:  1294-1603
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14