Obnoviť stránku

SKLZ Med Ball, medicinbal 4,5 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SKLZ Med Ball, medicinbal 4,5 kg

Doprajte si na svoje tréningy to najlepšie a najkvalitnejšie vybavenie! Medicinbal SKLZ Med Ball s hmotnosťou 4,5 kg môže rozšíriť obzory vášho športového či rehabilitačného programu a pomôže vám zlepšiť silu, rýchlosť a flexibilitu. Pýši sa hlavne inovatívnym protišmykovým povrchom, ktorý sa výborne drží a máte s ním nad medicinbalom väčšiu kontrolu. S jeho povrchom sa navyše aj rovnomerne odráža od zeme či steny, čo možno využiť pri rôznorodých tréningoch. K tomu aj výborne vyzerá, ihneď váz zaujme svojím moderným dizajnom v červenej farbe.

Kľúčové vlastnosti SKLZ Med Ball 4,5 kg

  • Medicinbal SKLZ Med Ball možno využiť pri najrôznejších tréningoch či už sólo, s partnerom alebo napríklad cvičením o stenu
  • Má protišmykový povrch pre lepšiu kontrolu
  • Vďaka inovovanému povrchu sa rovnomerne odráža od stien a zeme

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 4,5 kg

Typ

Typ Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 4,5 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  SPTsklz0063
Produktové číslo:  849102028983

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17