Obnoviť stránku

SKLZ AccuStick, akupresúrna masážna tyč

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SKLZ AccuStick, akupresúrna masážna tyč

SKLZ AccuStick je masážna tyč určená na akupresúru a masáž celého tela. Jej použitie je vhodné pre profesionálnych aj rekreačných športovcov. Je určená na zahriatie svalov pred samotnou záťažou aj na účinnú regeneráciu a zotavenie po výkone. Vďaka svojmu tvarovaniu ponúka obrovské množstvo masážnych plôch. Krivky a body na tyči boli pritom navrhnuté tak, aby veľmi efektívnym spôsobom masírovali svaly a uvoľňovali tlak. Použitím tyče dochádza k rýchlejšiemu zotaveniu a súčasne uvoľneniu spúšťacích bodov. Tyč je vyrobená z tvrdého a odolného materiálu, ktorý nevyžaduje žiadnu náročnú údržbu. Pomocou SKLZ AccuStick uvoľníte svaly vášho tela a zaistíte im rýchlejšie zotavenie.

Kľúčové vlastnosti masážnej pomôcky SKLZ AccuStick

  • Masážny tyč
  • Určená na masáž a akupresúru celého tela
  • Slúži na zahriatie svalov pred záťažou aj na účinnú regeneráciu po nej
  • Použitím dochádza k rýchlejšiemu zotaveniu a uvoľňovaniu spúšťacích bodov
  • Veľké množstvo masážnych plôch vďaka špeciálnemu tvarovaniu
  • Vyrobená z tvrdého a odolného materiálu
  • Farebné vyhotovenie: žlté

Jednoduché použitie

Úplne unikátny tvar a dizajn masážnej tyče SKLZ AccuStick zaistí potrebný dosah na uvoľnenie akéhokoľvek bodu na vašom tele. Súčasne umožní vyvolať tlak hlbšie v svalových tkanivách a prináša okamžitú úľavu. Vďaka svojím kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti ju môžete bez problémov nosiť so sebou na tréningy, zápasy či si ju vziať na cesty. SKLZ AccuStick ponúka rad možností ako masáž realizovať a tým získať uvoľnenie a zotavenie vašich svalov.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá
Kód:  SPTsklz0079
Produktové číslo:  849102027252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08