Obnoviť stránku

Sissel Yoga Mat podložka, červená

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sissel Yoga Mat podložka, červená

Primeraná pohybová aktivita by mala byť bežnou súčasťou nášho života, ak chceme predísť civilizačným chorobám alebo bolestiam chrbtice. Niekto dáva prednosť jazde na bicykli, inému vyhovuje joga, fitness, pilates, gymnastika a pod. Aby sa vám cvičilo naozaj dobre, záleží aj na výbere cvičebnej podložky. A čo takto Sissel Yoga Mat - osvedčenú protišmykovú podložku pre jogínov?

kľúčové vlastnosti

  • Protišmyková a hygienická
  • Vyrobená z ekologického materiálu
  • Bez použitia ftalátov alebo latexu
  • Ľahko prenosná - len ju zbalíte do ruličky
  • Vhodná na jogu

Hygienická a ľahko prenosná

Každý, kto sa venuje cvičeniu jogy, vám potvrdí, že bez kvalitnej cvičebnej podložky sa nezaobídete. Podložka Sissel Yoga Mat je vyrobená z ekologického materiálu bez použitia ftalátov alebo latexu, čo iste ocenia tí, ktorí majú na latex alergiu. Podložka je dostatočne dlhá a protišmyková. Sissel Yoga Mat je pohodlne prenosná, stačí ju zbaliť do rúrky a ísť. Materiál podložky sa ľahko čistí a udržiava.

Rozmery:
180×60×0,4 cm

Farba:
červená

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Rozmery

Dĺžka 180 cm
Šírka 60 cm
Hrúbka 0,4 cm

Konštrukcia

Farba Červená

Materiál

Materiál PVC
Kód:  SPT6705
Produktové číslo:  4250694701950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11