Obnoviť stránku

SILYMARIN LIPO Da Vinci Academia tob.30+15 ZDARMA

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SILYMARIN LIPO Da Vinci Academia tob.30+15 ZDARMA

Výživový doplnok Da Vinci Academia SILYMARIN LIPO vďaka posilnenému zloženiu o kyselinu alfa-lipoovú chráni pečeň pred znečistením (1), regeneruje pečeňové bunky (1, 2, 3) a má antioxidačné účinky (1, 2). Pri výrobe je používaná špeciálna galenická úprava, vďaka ktorej je zvýšená biologická dostupnosť a antioxidačná účinnosť silymarínu.

Aktívne látky:
1 Silymarín
2 Šišiak bajkalský
3 Kyselina alfa-lipoová

Benefity:

  • Detoxikácia pečene (1)
  • Ochrana pred znečistením pečene (1)
  • Regenerácia pečeňových buniek (1, 2, 3)

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte 1 kapsulu denne. V prípade potreby zvýšenej ochrany pečene je možné prvých 14 dní užívať 2 kapsuly denne.

Upozornenie:
Uchovávajte mimo dosahu detí! Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Vhodné pre diabetikov.

Zloženie

Silymarín: silymarínový komplex (zmes silymarínových flavonolignanov v extrakte z pestreca mariánskeho, Silybum marianum), diétna vláknina a hrubá vláknina zo suchého extraktu pestreca mariánskeho 195 mg, inulín 110 mg, suchý extrakt bajkalského šišiaka (s obsahom flavónu baicaleinu, Scutellaria baicalensis) 55 mg, kyselina alfa-lipoová 20 mg, stabilizátor: cyklodextrín; plnidlo: sorbitol; protispekavá látka: stearan horečnatý; kapsula: želatína; stabilizátor: uhličitan vápenatý.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Obal Škatuľka

Určenie

Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Podanie

Podanie Perorálne
Kód:  DOST063
Produktové číslo:  8594059739629

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09